facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oldtimer Verhuur De Bilt

Oldtimer Verhuur De Bilt

Info

Oldtimer Verhuur De Bilt



"Wij heten u van harte welkom bij Oldtimer Verhuur de Bilt en laten u graag verschillende mogelijkheden zien hoe u kunt genieten van één van onze prachtige Oldtimers! Centraal in Nederland en specialist in het verhuren van oldtimers voor verschillende doeleinden. Bekijk ons assortiment oldtimers, de diverse mogelijkheden en dan graag tot ziens bij oldtimerverhuur de Bilt!"
Adres: Soestdijkseweg Zuid 152, 3721AH Bilthoven
Telefoonnummer: 030-2020050
Stad: Bilthoven
Route: Soestdijkseweg Zuid 152
Postcode: 3721AH


Recensies
De ultieme beleving! Wat hebben wij een heerlijke dag gehad! We reden de route glorie & historie en reden langs prachtige locaties. Ze hebben een hele mooie route uitgestippeld. Het rijden in een Kever is al een bijzondere ervaring en met deze route erbij maakte het de dag compleet.
Wat een bijzondere ervaring om in een oldtimer kever te rijden. We hebben de route Gassen en Terrassen gereden een prachtige route en onderweg zijn we gestopt voor een lekkere lunch bij Klein Zwitserland. Het was een uitje om nooit te vergeten. Dank je wel voor de gastvrije ontvangst en verzorging voor deze onvergetelijke dag medewerkers van oldtimer verhuur de Bilt.
Wat was het een leuke dag. De zon scheen en we reden in de California Dream. Wat een leuke auto. We reden de route Glorie en Historie. Mooie route. Veel gezien. Onderweg stoppen voor een hapje en dranken. Leuke aanrader om de omgeving te verkennen in een rustig tempo. Makkelijk te reserveren en bij het afhalen van de auto werden we vriendelijk ontvangen met een bakje koffie.
Leuk dagje uit gehad! Fantastische routes, zeker een aanrader!
Ik zou hier graag een kever huren.. Ben benieuwd of dat al weer mogenlijk is.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid