facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oldambster Labrador Heem

Oldambster Labrador Heem

Info

Onze doelstelling is het fokken van gezonde labradorpups die met veel zorg en aandacht bij ons thuis opgroeien. Onze honden voldoen aan de regels van de Labrador Kring Nederland. Onze pups worden gefokt uit liefde voor het ras de Labrador Retriever.



"Het Oldambster Labrador Heem dankt zijn naam aan de locatie waar wij wonen, namelijk, de landstreek "Oldambt". Het gebied kenmerkt zich door de vele kleine dorpjes, uitgestrekte polders en de ligging aan de Dollard.De labrador retriever is een uitzonderlijk goedaardige hond, die graag werkt voor zijn baas. Dankzij zijn werklust en intelligentie is de labrador niet moeilijk op te voeden, mits deze opvoeding duidelijk en tegelijkertijd zachtaardig wordt uitgevoerd.Onze doelstelling is het fokken van gezonde labradorpups die met veel zorg en aandacht bij ons thuis opgroeien. Wij fokken ter verbetering van dit mooie ras, niet ter vermeerdering. Wij zijn lid van de Labrador Kring Nederland."
Adres: Boschsingel 6 9671 JB, Winschoten
Stad: Winschoten
Route: Boschsingel 6 9671 JB



op zoek naar gerelateerd: Jan de Groot Winschoten, Labrador kennel, Bavelshof, Rangers Wish, SOURCE hondenvoeding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid