facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Old library

Info

This is my own library in my home



"Beperkt geopend voor het afhalen van reserveringen en het inleveren van geleende materialen."
Adres: Grootveldstraat 19, 5402 EB Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0643476558
Stad: Uden
Route: Grootveldstraat 19
Postcode: 5402 EB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibliotheek Uden Bibliotheek Uden 768 meter Openbare Bibliotheek Voor openingstijden zie http://www.nobb.nl/uden/contact/opening...
Recensies
Mooie bibliotheek waarin leesruimtes ruim zijn opgezet en koffie,thee en muffins zijn voorhanden zijn. tegen betaling Helaas lijkt het voor vele bezoekers dan ook op een buurt/wijkcentrum en of overdekt terras. Hier wordt dan ook openlijk getelefoneerd en luidkeels gesprekken gevoerd. Even in rust een magazine of boek lezen is geen sprake van. Het wordt blijkbaar ook getolereerd en niemand wordt aangesproken. Nu nog wachten dat de bingo begint. Heel jammer. Een aparte ruimte voor deze terras bezoekers zou welkom zijn.
Goed georganiseerd interessante lezing.
Hartelijke ontvangst en een deskundige uitleg bij het toeristisch informatiepunt.
Rustige bibliotheek met een ruime collectie boeken. Een grote kinderafdeling met boeken voor elke leeftijd. Ook een Makkelijk Lezen Plein met speciale boeken voor kinderen met dyslexie of lees uitdagingen. De afdeling voor volwassenen is duidelijk opgezet en je kunt makkelijk iets vinden. Ook het computersysteem is goed te bedienen en zorgt ervoor dat je snel het gewenste boek vindt. Rustig leesplein waar veel kranten en tijdschriften te lezen zijn.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Moest iets printen, lukte niet zoals ik het wilde en ze hebben me super geholpen. Top!
Geweldige bibliotheek met super leuk en behulpzaam personeel
Verrassend leuk. Leuke zitjes en aparte ruimtes. Heel toegankelijk en vriendelijk personeel. En een keer aan abonnementen die je kunt afsluiten.
Altijd een leuk boek te vinden .beste bibliotheek in Nederland
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ruim assortiment in diverse genres aan boeken. Mooi ingericht en altijd zeer rustig.
Fijne rustige leeshoek om te lezen, ruime collectie boeken er is voor ieder wat wils.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid