facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Old Dutch

Old Dutch
Adres: Sint Janstraat 3a , Breda 4811 ZK, NL
Telefoonnummer: 076 532 0592
Stad: Breda
Route: Sint Janstraat 3a
Postcode: 4811 ZK



op zoek naar gerelateerd: Old Dutch Breda menu, Old Dutch menu, Eigenaar Old Dutch Breda, Old Dutch Breda spareribs, PubQuiz Old Dutch Breda, Old Dutch Rotterdam, Sint janstraat 3a 4811 zk Breda, Old Dutch Venlo
Recensies
Het personeel was heel vriendelijk en wist alles te vertellen over de hapjes en de drankjes. Het voor gerecht was en dry-aged cappacio met tuinkers, cherrytomaat,ruccola, kappertjes, kaas en truffelmayonaise. De smaak extace was fenominaal, net als de opmaak van het bord. En als hoofdgerecht Old Dutch sharing platter. Het bestond uit Kip stukken, gebakken champion, paprika, sparerib, gamba's, Biefstuk, pulledpork, en frietjes met truffelmayo. Ook dit was erg lekker al hoeft er voor mij persoonlijk niet over ketchup overheen. Misschien appart in n kommetje serveren? En de biefstuk was koud... jammer want de smaak was heel geweldig. Al met al een goed restaurant met genoeg vlees keuzes op het menu, vakkundig personeel en een retro sportsfeer, en dat alles voor een redelijke prijs.
Ik ben vanuit Noord Holland naar Breda gereisd om hier te eten, en het was het meer dan waard! Na simpel te hebben gereserveerd op hun site stond er een persoonlijke boodschap op mijn tafel klaarheel persoonlijk. Na het bestellen binnen een mum van tijd een geweldig mooie Tomahawk voor mijn neus die ook nog eens heerlijk smaakte! En ten slotte nog een heerlijk toetje toe de brownie was erg lekker. Bedankt voor een heerlijk maal.
Beetje moeilijk te vinden maar echt de moeite. We hebben n beetje van alles besteld en t een na t ander was n ware beleving. Leuke opgemaakte en smaakvolle gerechten . Geen sterren restarant maar stevige porties lekker eten. Dat in combinatie met Marieke aan tafel en ruime keuze drankjes een recept voor een succesvolle avond uit.
Gezellig, warm aangekleed restaurant met een fijne sfeer. Het eten was heerlijk. Personeel was zeer vriendelijk en kwam tijdig aan tafel om drankjes aan te vullen en om te vragen of alles naar wens was. Rolstoeltoegankelijkheid: Voor zover ik kan zien is het restaurant niet rolstoelvriendelijk
Geweldig gegeten in een restaurant dat sfeer en ambiance uitstraalt. Vleesgerechten stuk voor stuk tot in perfectie bereid, van sous-vide tot op de grill en BBQ, alles smolt op de tong. Bediening, in dit geval door Britt, is een feestje. Stralend en vriendelijk én prettig zorgzaam aan tafel.
Zeer goed gegeten. Word werk van de borden gemaakt. Top echt een aanrader als je van goed eten houd.
Het vlees was goed, alleen wanneer je een verrassingsmenu besteld bij een restaurant waar alleen maar vlees op de kaart staat verwacht je geen vis. Helemaal al geen zeewolf, wat niet de meest gangbare vis is. Ik lust zelf geen vis en was er bij een restaurant waar alleen vlees wordt verkocht ook niet vanuit gegaan. Ze hadden het best even kunnen na vragen of ik vis lust. Daarnaast heb ik heel lang op mijn eten moeten wachten door een fout in het systeem, kan gebeuren maar laat dan even weten hoe lang het nog gaat duren. Ik zat namelijk twee keer dik 15-30 min zonder eten. Voor de rest probeerde ze het op te lossen, maar het was het net niet… Met een drankje van de zaak was het wel wat makkelijk af gedaan in verhouding voor het wachten maar zeker op de kwaliteit van het eten niks op te merken!
Veel oude meubels waardoor je niet prettig zit. Geluid staat te hard waardoor je niet gezellig kunt kletsen. Duurde bijna 1,5 uur voor ons eten kwam. Als je iets anders als bier drinkt moet je continu zelf gaan vragen. Eten smaakte goed kip jammer genoeg geen uitgebreide salade of een groente erbij.Eten: 5/5
We waren met vrienden gaan uiteten en hadden gereserveerd met een 3 gangen menu. Aan de deur werden we snel geholpen en kregen we een tafel aangewezen en de drank werd kort erna opgenomen. Het voorgerecht was een zalm tartaar met courgette, een paar toefjes Crème fraîche, en een kroepoek on top. De vinaigrette waar de zalm in ligt was volgens mij een miso vinaigrette maar dat weet ik niet meer zeker. De zalm was erg lekker, de kroepoek had een verrassende vorm, maar zag er erg leuk uit. Als hoofdgerecht kregen we een ribeye met gegrilde groentjes en een pepersaus. De groentjes en de ribeye waren erg lekker, de pepersaus mocht iets meer pit, maar was ook smakelijk. Als nagerecht kregen we brownies met vanilleijs en vers fruit. Het viel me persoonlijk wat tegen, maar dat is mijn eigen smaak. De rest van mijn vrienden vonden de brownies fantastisch. Dankjulliewel voor de fijne service en het lekkere eten.
De eerste keer dat ik hier ben gaan eten met een groep van 6 man. Allemaal meat lovers, maar dit was voor ons allen teleurstellend. We konden onbeperkt sparibs eten, maar dat was voor ons overbodig. De eerste ribs die wij kregen waren goed gemarineerd, vielen vrijwel van het bot. De ribs die wij daarna kregen waren droog, smakeloos en vettig. De gang daarna kregen wij exact dezelfde ribs. Service was ook zeer matig.. na een half uur kwamen ze pas vragen wat wij wilden drinken, en na iets meer dan een uur hadden wij ons eerste gerecht pas.. Spijtig, maar niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid