facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Old Bakery

Old Bakery

Info

Onze collectie bestaat uit trendy dameskleding voor jong en oud en accessoires zoals sjaals, riemen en tassen. Ook voor outdoor kunt u bij ons terecht met o.a. onze waxjassen en wellies.

Geschiedenis

Voor trendy kleding voor jong en oud ben je bij Old Bakery op het juiste adres! Deze oude bakkerij aan het Dorpsstraat in Zevenhuizen is omgebouwd tot een prachtige ‘Clothing & Lifestyle 4-in-1 Shop’. Naast dameskleding hebben wij een aanbod van schoenen accessoires en een afdeling van lifestyle, waar L’Abri Living en Anja Otto Interieur te vinden zijn. Drink tijdens het winkelen een kopje koffie of thee met appeltaart, of reserveer bij ons voor de 'High-Tea Old Bakery'.

Bij Old Bakery heeft u keuze uit twee kledingwinkels: de kleding van Old Bakery en Bij111. Beide hebben een aanbod van trendy kleding voor jong en oud. Wij verkopen populaire merken als Yest, EsQuallo en Roosenstein-Wolke en Martuti schoenen. Bij Bij111 kunt u kleding van Nikki, Scotch&Soda en Supertrash vinden.

Ga voor een persoonlijk interieur naar de afdeling van Anja Otto Interieur of neem een kijkje naar de landelijke woonaccessoires van L’Abri Living. Vraag advies over uw interieur bij Anja Otto of bekijk het aanbod van woonaccessoires en verf. Ook bij L’Abri Living kan je terecht voor een sfeervol interieur. Daarnaast organiseert L'Abri Living regelmatig landelijke workshops.

Adres: Dorpsstraat 73, 2761AA Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0180634556
Stad: Zevenhuizen
Route: Dorpsstraat 73
Postcode: 2761AA


Recensies
Fijne winkel om zo maar even binnen te stappen in hartje Zevenhuizen . Professionele service.
Leuke plek voor een high tea 25 euro per persoon en alles vers bereid misschien alleen de soep niet. Personeel is erg vriendelijk en attent. High tea zelf is aan de ruime kant, zat helemaal vol hierna. Lekkere scones en sandwiches. Deze zaak is eigenlijk drie zaken in één. De kleding is wat aan de prijs, maar alles is leuk en sfeervol ingericht.
De bejegening is uitermate teleurstellend. Als die niet tot de vaste klantenkring van deze winkel behoort en je komt een DHL pakketje ophalen die ze vervolgens niet hebben, maar een paar dagen later wel retour afzender sturen behandelen ze je echt onbeschoft. En om bij vertrek dan iemand vuile hork te noemen, kan ECHT NIET!
Leuke winkel met mooie kleding
Fijne kledingzaak, goede kwaliteit, zeer gastvrij en goede service.
Wat een mooie en leuke kleding. Zeer goed geslaagd. We zijn erg fijn geholpen. Hier kom ik zeker terug.
Sfeervolle theetuin voor elke high-tea! Trendy dameskleding en interieur van L'Abri Living. Zelf draag ik geen dameskleding, maar ik denk dat dames het wel erg mooi vinden.
Een hele leuke winkel waar werkelijk van alles en nog wat te koop is. Je kunt er zo een paar uur doorbrengen met kijken en kopen. Veel werkelijk unieke antieke? dingen. Ook mooie Engelse kleding voor niet te veel geld. Wij gaan hier zeker nog eens terugkomen.
Leuke zaak. Bezoek zeker waard.
Leuke warme zaak. Goede service
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Old Bakery.

Zevenhuizen dameskledingzaak

openingstijden, locatie, vervoer. Dorpsstraat 73 zevenhuizen lifestyledienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Old Bakery adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Old Bakery. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Old Bakery delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pand73 Pand73 0 meter Pand73 is een kleding en lifestyle winkel in Zevenhuizen, met o.a. de damesmode van O...
Vrouwengezondheid Zuidplas Vrouwengezondheid Zuidplas 199 meter Verpleegkundig specialist overgang en hormonale disbalans Caroline Zwanenburg-van Haa...
Miriam Daniels onafhankelijk Cambridge Consulent Miriam Daniels onafhankelijk Cambridge Consu... 414 meter De Cambridge kanjer!
DD-Lovable DD-Lovable 3 km Fashionparty's aan huis met modieuze dameskleding en accessoires. Ook staan wij op br...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid