facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olbecon Betonconstructies B.V.

Olbecon Betonconstructies B.V.

Info

Olbecon is een nieuwe naam, gedragen door ervaren mensen uit het vak. Door de processen in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en het contact direct.

Geschiedenis

ALGEMEEN:
Bent u tevreden over uw leverancier van betonnen vloer- en wandoplossingen?
Weet u zeker dat hij onafhankelijk advies geeft en de aller-scherpste prijs-/kwaliteit verhouding hanteert?

Het is prettig als u beide vragen met een volmondig 'ja' kunt beantwoorden. Maar zelfs dan kan het goed zijn om verder te kijken, zodat u zeker weet dat u prima zit.

Wij nodigen u van harte uit voor een (hernieuwde) kennismaking.
Op onze website presenteren wij ons uitgekiende, deels vernieuwde levergamma. De moeite waard om te bekijken, naar onze bescheiden mening. Wisselt u liever persoonlijk van gedachten of heeft u aanvullende vragen? We komen met alle plezier bij u langs. Neem daarvoor dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

HET TEAM:
Olbecon betonconstructies B.V. is een nieuwe naam, gedragen door ervaren mensen uit het vak. De vraag naar prefab betonnen vloeren en wanden wordt door ons gekoppeld aan het aanbod van deze producten. Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en het contact direct.

ONZE MISSIE:
Onze ambitie is een partner te zijn voor de Nederlandse bouwmarkt van betonnen vloer- en wandoplossingen, waarbij Olbecon Betonconstructie B.V. waarde creëert die resulteert in tevreden / betrokken belanghebbenden.



"Olbecon. B.V.Onze ambitie is een partner te zijn voor de Nederlandse bouwmarkt van steenachtige vloer- en wandoplossingen, waarbij Olbecon Betonconstructies B.V. waarde creëert die resulteert in tevreden / betrokken belanghebbenden.Olcas B.V.Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken maakt Olcas uniek. Hierdoor zijn we in staat een goede oplossing aan te bieden voor uw vraag naar casco’s en woningen. Deze manier van benadering is kort samen te vatten; ‘creatief met beton’."
Adres: Aalsvoort 16, 7241 MA Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-222300
Stad: Lochem
Route: Aalsvoort 16
Postcode: 7241 MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Olbecon wanden, OLCAS, Prefab beton isolatie, Prefab beton muren, Streek Beton Lochem, Olbecon breedplaatvloeren, Olbecon combinatievloer, Prefab betonwanden met isolatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kreunen Bouw Kreunen Bouw 2 km Van oudsher een goed en betrouwbaar bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid