facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ol Eel

Ol Eel

Info

Het doel van de vereniging is het achterhalen, ordenen en delen van gegevens mbt de geschiedenis van de voormalige gem. Eelde.

Adres: Bähler-Boermalaan 6, 9765 AP Paterswolde
Telefoonnummer: 0503090874
Stad: Paterswolde
Route: Bähler-Boermalaan 6
Postcode: 9765 AP



op zoek naar gerelateerd: De Heren van Paterswolde, Wijken Eelde, Spierveen Eelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ons Dorpshuis - Paterswolde Ons Dorpshuis - Paterswolde 30 meter Schaakfestijn 1 x in de week. Koffie is lekker, maar helaas met € 1,50 per kopje aan ...
De Verdieping Paterswolde De Verdieping Paterswolde 308 meter Centrum voor plezier, ontspanning, gezondheid, ontwikkeling, kennis en verdieping!
EPZakelijk EPZakelijk 463 meter Geweldig omgeving
Recensies
In het verre verleden zat in een deel van dit gebouw het zwembad van de Bladergroenschool. In het andere gedeelte zat de gymnastiekzaal. In 1990 is het zwembad dicht en is er een klaslokaal in gekomen. Inmiddels zit de hele school al lang en breed in Groningen, maar tijdens mijn bezoek voelde het als oude tijden herbeleven. Overigens had ik veel geluk. Het gebouw was eigenlijk gesloten, maar toevallig liep er iemand rond. Die persoon heeft mij alsnog een rondleiding door het gebouw gegeven. Ik ben diegene dan ook enorm dankbaar. Nu heb ik het laatste stukje van mijn tijd op de Bladergroenschool ook binnen.
leuke kleinschalige tentoonstelingen. met veel oude spullen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid