facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oktoberfest Dwingeloo

Oktoberfest Dwingeloo

Info

Op zondag 8 oktober wordt het eerste Oktoberfest in Dwingeloo georganiseerd. Het grote feest barst los om 17:00 bij Hotel de Brink. Be there!

Geschiedenis

Op zondag 8 oktober wordt het eerste Oktoberfest in Dwingeloo georganiseerd. Dit is een samenwerking van Stichting Dwingelermarkt en de Rugbydames Dwingeloo. Het grote feest barst los om 17:00 bij Hotel de Brink (achter in de zaal). Zorg er voor dat je er bij bent, want dit festijn mag je absoluut niet missen!



"Dorpshuis Over Entinghe is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dwingeloo en omgeving.Ook voor vergaderingen, cursussen en festiviteiten kunt bij ons terecht."
Adres: Brink 30, 7991 CH Dwingeloo
Stad: Dwingeloo
Route: Brink 30
Postcode: 7991 CH


Recensies
We hebben de wandeltocht gedaan van 12km...goed voor elkaar...eerst chocolademelk en onderweg glühwein....aan het eind een heerlijk kopje snert...vond wandeling wel erg veel door bos maar verder was het prima...
Ik ben hier geweest voor een baby beurs. Zag er gezellig uit wel wat krap binnen.
Zo fijn dat we kunnen Tai Chi en op zo een prachtige plek en goede energie.
Het gebouw was niet schoon. Beter gezegd, het gebouw was smerig. Er zat een doodgedrukte pissebed op een tafel geplakt, omringd door andere dode insecten en er lag pad van zanderige voetsporen van eerdere gebruikers in een lokaal. Allemaal signalen dat de ruimtes niet waren schoongemaakt na de vorige gebruikers van de faciliteit.
Fijne whisky proeverij
Heel gezellig vertoeven
Altijd gezellig
Bij raad en daad werkelijk WESTERVELD geweest. En kledingbank. Wat een mooi opgezette georganiseerde stichting chappo
Verzorgde locatie. Een hele verbetering met hiervoor. Geweldige service en sfeer!!
Prima dorpshuis met goede faciliteiten en mogelijkheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid