facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OKEE STYLE Terrasoverkappingen en Zonwering

OKEE STYLE Terrasoverkappingen en Zonwering

Info

Adviseren, leveren en monteren van terrasoverkappingen ,zonwering ,rolluiken ,markiezen en reparaties ,ook voor de horeca en winkels .
[email protected]



"Bij C&B Raamdecoratie & zonweringen bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan binnenzonwering en buitenzonwering. Naast zonwering verzorgt CB ook raamdecoratie, rolluiken en horren. CB Raamdecoratie en zonwering biedt altijd maatwerk tegen de beste prijs. Neemt u contact op via de website en wij komen bij u langs voor de inmeting en tevens nemen wij de kleurstalen mee van uw gewenst product."
Adres: Flevolaan 7, 1382 JX Weesp
Telefoonnummer: 0653167906
Stad: Weesp
Route: Flevolaan 7
Postcode: 1382 JX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topwebshop.nl Topwebshop.nl 281 meter Echt een aanrader, wat een geweldig mooi schuifdak is er boven onze patio geplaatst. ...
T&Tuin T&Tuin 2 km De Theetuin is een unieke locatie in Weesp. Deze historische plek op de schans is een...
Recensies
We hebben als VvE voor Solarscreens als zonwering gekozen. De screens werken op zonne-energie door het ingebouwde zonnepaneel. Daardoor is het niet nodig om een elektraleiding door de gevel aan te leggen. De begeleiding van het project door Frank van der Horst van C&B was heel goed: vakkundig advies, duidelijke offerte en heldere communicatie. De montage werd goed voorbereid en netjes uitgevoerd. We zijn zeer tevreden.
Heel tevreden met de geplaatste zonwering en de service eromheen. Frank is goed bereikbaar, reageert snel, is open en eerlijk ook in zijn advies en pragmatisch. Producten zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Tijd tussen bestellen en montage ~6 weken is best snel. Niets op aan te merken, ga zo door! Alex
Frank heeft bij ons rolluiken, een zonnescherm en een hordeur geplaatst. Alles naar tevredenheid. Frank is heel toegankelijk en sympathiek en denkt mee om tot de juiste oplossing te komen. Het ziet er allemaal mooi uit en werkt perfect. Frank was ook direct bereikbaar toen er na het plaatsen iets aangepast moest worden en heeft dat zeer snel opgelost. Ik kan CB zonwering zeker aanbevelen!
Het contact met Frank ging makkelijk en ook altijd heel vlot. Komt aan huis voor advies en kleurkeuze. Nette, snelle installatie en zodoende hebben we nu drie screens en een prachtig knikarmscherm hangen.
Na wikken en wegen welke zonwering, op onze bovenverdieping, heb beste bij ons past, zijn wij uiteindelijk bij rolluiken terecht gekomen. Wij hebben gekozen voor de variant op zonne-energie. Deze keuze definitie gemaakt door het duidelijke advies die wij gekregen hebben. Heel eerlijk: zelf was ik heel sceptisch over rolluiken op zonne-energie, ik dacht het niet mooi te vinden. Afgelopen week zijn ze geplaatst en ik neem echt mijn woorden terug!! Sterker nog, ik had het 10 jaar eerder moeten doen!! Het staat mooi, het is heerlijk donker, geluid dempend, issolerend en het houd ook nog de zon tegen!! Hahahaha..... Deze jongens verdienen echt een veer. Het moment van eerste contact, tot inmeten, tot leveren is super snel gegaan. Communicatie is snel en duidelijk. Prijs/kwaliteit ook perfect. Twijfel je...... Niet doen!! Bel gewoon. Komt helemaal goed. Nogmaals mannen, super bedankt!!
Wij hebben rolluiken laten plaatsen op de bovenverdieping door CB Zonwering. De communicatie verliep zeer vlot, prima prijs, snel geplaatst en ze werken erg netjes! Echt een aanrader!
Frank is een vakman waarmee je in zee kunt gaan. De door C&B gemonteerde rolluiken zitten super netjes op ons huis. De communicatie verliep goed, er wordt ook zeer snel gereageerd op de mail en de prijzen zijn prima. Een aanrader!
Wij zijn heel erg blij met de rolluiken, horren en het trekgordijn geplaatst door Frank. Hij is vakkundig, werk super snel en een gouden gozer! Als je een bedrijf zoekt die dit voor jou moet gaan plaatsen, dan raad ik ze ten zeerste aan.
Frank is helder in zijn communicatie, reageert super snel, geeft gedegen advies en levert puik werk af. Dikke aanrader voor het plaatsen van je zonnescherm.
Frank en zijn compagnon zijn echte specialisten. Ze hebben ons goed geadviseerd en de mogelijkheden goed uitgelegd. De communicatie was prettig en snel. Zij hebben twee grote rolluiken en een zonnescherm geplaatst. De installatie ging snel en vakkundig. Aan de binnenkant is alles netjes weggewerkt en het stof netjes opgeruimd. Frank komt zijn afspraken na, is op tijd en alles is gegaan zoals besproken. Nogmaals dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid