facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oke Stukadoorswerken

Oke Stukadoorswerken

Info

Dé specialist in betonlook wanden, badkamers, vloeren, aanrechtbladen en tafels. Als betonlook specialist geven wij 5 jaar schriftelijke garantie op waterdichtheid! Ik ben lid van NOA-afbouwgarantie. U kunt bij ons ook terecht voor latexspuiten.

Geschiedenis

OKE stukadoorswerken heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van stucwerk en afwerking. De betonlook specialist in de regio EN ver daarbuiten.

U kunt bij mij terecht voor professioneel advies en goed stukadoors vakwerk. Ik verricht stukadoorswerk voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om betonlook, het glad pleisteren van de muren, sierpleister of latexspuiten, u bent hiervoor bij mij aan het juiste adres!

6% regeling
Profiteer voor stukadoorswerk bij woningen ouder dan 2 jaar van het lage btw-tarief van 6%.

NOA-Afbouwgarantie
OKE is aangesloten bij NOA Afbouwgarantie. Afspraak is afspraak en u heeft garantie op het door ons uitgevoerde werk.

Adres: REIGER STRAAT, 2851VN Haastrecht
Telefoonnummer: 0638000730
Stad: Haastrecht
Route: REIGER STRAAT
Postcode: 2851VN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
We hebben in onze badkamer een beton cire vloer laten aanleggen door Otis Ernst, super mooi resultaat. Zeer goede service en goed meedenkend om het project zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij adviseren Concrete-Living zeker! Wendy de Vos
Gewoon een vakman. Werkt super netjes, is op tijd en geeft een super resultaat.
Zeer tevreden! Wij hebben onze benedenverdieping inclusief plafonds laten stuken. Prachtig resultaat, fijne en persoonlijke communicatie voor, tijdens en na het werk. Een echte vakman met ervaring. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid