facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OK Stienkamp

Adres: Opeinde
Telefoonnummer: +31512370808
Stad: Opeinde



op zoek naar gerelateerd: OK Express Amersfoort, Benzineprijs OK Amersfoort, Ok De kreilen opeinde, OK tankstation Duiven, OK tankstation Klazienaveen, OK wastegoed, OK Abbenes, Benzine prijzen OK
Recensies
Vanmorgen weer lang moeten wachten voordat ik kon betalen inmiddels de 3de keer al Broodjes en andere neven zaken 2 rokende dames achterzijn kennelijk belangrijker dan 6 klanten die de tankbeurt willen betalen. Verder is het een net tankstation.als ik verderop ook gas had kunnen tanken dan had ik hier niet meer getankt
Klein maar goedkoop tankstation neem wel constant geld mee voor je hier gaat tanken.!!! !!! Buitenlandse betaalkaart word niet geaccepteerd.!!!!
Na iets gekocht te hebben bij de shop om 20:50 kwamen we om 20:55 erachter dat we het verkeerde product geadviseerd hadden gekregen voor de auto. Dit wilden we ruilen, maar de 2 vrouwen waren bezig om met zo snel mogelijk naar huis komen. Beetje jammer, al helemaal omdat de winkel om 21:00 pas hoort te sluiten.
€1,80 voor een bakje thee bij de automaat en €2,35 voor een bakje thee aan de balie. De theezakjes zijn precies hetzelfde. Waar baseren jullie dit bizarre prijsverschil op?
Schone nette parkeerplaats. Het eten en de wc is bij ok eigenlijk altijd ok. Het eten is goed alleen de koffie automaat wisseld niet. Staat niet heel goed aangegeven, bij het geld ingooien Staat dat op het scherm.
Getankt en getoiletteerd. Lekkere verse broodjes
5 sterren voor een tankstation? Nou, ik tank bijvoorbaat niet bij een tankstation langs de snelweg vanwege de verhoogde prijzen, dus waarom dan toch die waardering? Die geldt vaak de parkeerplaats. Is die netjes, voorzien van tafels en banken, maar vooral, zijn er nette toiletten. Dat was hier het geval. Betaald met teruggave van het betaalde bij aanschaf in de shop voor eenzelfde bedrag.
Wat een top toko, je wil toch niks anders meer!
Prijzige pomp, mooie shop en alles keurig schoon. Jammer dat de dames achter de kassa meer interesse hadden in hun telefoon dan in een klant die graag zou willen betalen!
Heerlijk broodje gegeten en geholpen door 2 super vriendelijke dames! Echt top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid