facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OK Makelaar en Hypotheken

OK Makelaar en Hypotheken

Info

OK Makelaar & Hypotheken

Geschiedenis

Onze register makelaar Maarten Oonk heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Makelaardij in de Achterhoek. Hij is ingeschreven in het register van Stichting Vastgoed Cert. Wonen/MKB te Rotterdam en is lid van VastgoedPro.

Onze Erkend Hypotheekadviseur Emil Kolkman heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van Hypotheken en Verzekeringen in de Achterhoek. Als onafhankelijk en ongebonden adviseur bemiddelt hij voor bijna alle banken en verzekeringsmaatschappijen. Mede hierdoor is hij in staat om uw persoonlijke situatie en wensen optimaal te verwerken in zijn advisering.

Door deze samenwerking kunnen wij u een totaal-advies geven. Wij begeleiden u vanaf het moment dat u zich oriënteert op de huizenmarkt tot en met het bezoek aan de notaris.

Adres: Nieuwe Maat 9, 7131 EK Lichtenvoorde
Telefoonnummer: + 0544-371979
Stad: Lichtenvoorde
Route: Nieuwe Maat 9
Postcode: 7131 EK



op zoek naar gerelateerd: Makelaar Lichtenvoorde, Steentjes Makelaar Lichtenvoorde, Pillen makelaar, Gierkink Makelaars, Funda Lichtenvoorde, Makelaar Groenlo, Makelaar Aalten, Funda Lichtenvoorde Esstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stalling & Basic Self Storage Stalling & Basic Self Storage 539 meter Stalling & Basic Self Storage is gevestigd in Lichtenvoorde. Wij voorzien een flexibe...
Recensies
Vandaag een uitstekend gesprek gehad met Emil Kolkman bij OK makelaar en hypotheken in Lichtenvoorde. Na een telefoontje kon ik snel terecht en werd ik vakkundig geholpen, mijn complimenten. Ik beveel OK Makelaar en hypotheken dan ook zeker aan!
Vakkundig, vriendelijk en zeer gemotiveerd personeel. Top bedrijf! Een echte aanrader!
Via deze hypotheekadviseur en makelaar een huis verkocht en aangekocht. Alles wordt helder uitgelegd en overal de tijd voor genomen. Een absolute aanrader!
Zeer tevreden over deze makelaar. Duidelijke uitleg over het hele financiële plaatje. Altijd bereikbaar en altijd een reactie. TOP!!!
Fijn contact, en altijd bereikbaar! Daarbij goede kennis van zaken!
Prima! Deskundige enthousiaste medewerkers.
Vertaald door Google Absoluut niet aan te raden. Origineel Absolutely not recommended.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid