facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OK Harderwijk / Broodje Nobel

OK Harderwijk / Broodje Nobel

Info

Het Fullservice tankstation voor brandstof autowassen en overheerlijke broodjes en snacks

Adres: Nobelstraat 6, 3846 CG Harderwijk
Telefoonnummer: 0341743950
Stad: Harderwijk
Route: Nobelstraat 6
Postcode: 3846 CG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tankstation Harderwijk openingstijden, Scherpenzeel tankstation Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opti-Coat Nederland Opti-Coat Nederland 546 meter Opti-Coat Nederland/Opti-Coat Pro is een permanente coating die autolak over haar eig...
Broodje Kok Broodje Kok 2 km Zojuist weer eens een paar bamischijven besteld. Helaas hebben ze de geweldig lekkere...
BP BP 2 km Ben niet in de schop geweest maar vind de wasstraat dat je zelf je auto kunt wassen e...
Tamoil Harderwijk - Aartsen Fuels Tamoil Harderwijk - Aartsen Fuels 3 km Goede autowasplaats,geen munten nodig gewoon met je pinpas steeds een euro er bij pin...
Recensies
Keurige afhandeling, na een klacht. Wasstraat is geweldig! Goede service!
Wilde vandaag een paar broodjes halen, op een gegeven moment was ik omringd door jongeren zonder mondkapje. Niemand die er iets van zei. Ik voelde me absoluut niet veilig in zo'n kleine ruimte Hier ga ik echt nooit meer heen. Hoe moeilijk kan het zijn om iemand de deur te wijzen als ze geen mondkapje dragen.
Mooi tankstation Ziet er netjes en verzorgd uit. Vriendelijke personeel Maar ook goedkoop. Dat zie je niet vaak samen . En ik kreeg bij mijn volle tank Een gratis kaartje voor de Carwash.
Ik heb hier 8 aug getankt met de pinpas. Het is een "selfservice" tank station. Pas erin, pincode en kreeg de melding "U kunt tanken". Nu krijg ik vandaag een brief dat ik niet betaald heb met direct bovenop het bedrag 57 euro boete. Even gebeld maar er valt niet over te praten. De boete Het is inderdaad niet afgeschreven. Ik ga hier toch werk van maken, dit is zeer misleidend. Veel tankstations werken met pin bij de pomp.
Tankstation die erg netjes is met genoeg plek voor meerdere auto's/vrachtwagens om te tanken. Vriendelijk personeel en lekkere broodjes. Uiteraard koffie na het tanken met je vrachtwagen.
Mooi ruim tankstation met een wasstraat en waar je ook nog eens lekkere broodjes kunt scoren. De patatekes zijn een beetje aan de zilte kant maar er moet natuurlijk ook andere vloeibare zaken verkocht worden. Van alleen benzine en diesel wordt je tegenwoordig niet meer rijk.
Tankstation op het industrieterrein van Harderwijk Genoeg pompen dus geen wachttijden en gratis koffie bij tanken , ook 3 autowas boxen en één geautomatiseerde Ook kan je hier een goed vers broodje halen Of een lekkere snack in de shop
Veel ruimte, vandaag voor het eerst daar getankt, dus kan er nog niet zoveel over zeggen. Wordt vervolgd dus om er meer over te vertellen.
Ruime plekken om te tanken. Aardig personeel. Goede prijs.
Mooi bedrijf.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar OK Harderwijk / Broodje Nobel met het openbaar vervoer


Harderwijk, Celsiusstraat 190 meter
111
Harderwijk, Celsiusstraat 190 meter
111
Harderwijk, Wattstraat 460 meter
111

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid