facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oké Binnenmaas

Oké Binnenmaas

Info

Oké Binnenmaas is een vereniging voor ondernemers woonachtig of werkzaam in ’s-Gravendeel, Maasdam en Puttershoek.

Geschiedenis

Oké Binnenmaas is vereniging voor ondernemers, waarbij netwerken, gezelligheid en het bundelen van krachten voorop staan. Alle ondernemers, woonachtig of werkzaam in ’s-Gravendeel, Maasdam en Puttershoek zijn hiervoor welkom.



"Thermen Binnenmaas is een kleinschalige sauna/wellness maar voorzien van alle faciliteiten die je van een moderne wellness mag verwachten.Voorzieningen omvatten o.a. diverse sauna's, turks stoombad, zwembad, hamam en stortdouche.Er worden diverse schoonheidsbehandelingen verricht. Tevens is er een uitgebreid aanbod van massages."
Adres: Postbus 5101, 3295ZG 's-Gravendeel
Telefoonnummer: +31 (0)78 673 26 66
Stad: 's-Gravendeel
Route: Postbus 5101
Postcode: 3295ZG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Digitaal dorp 's-Gravendeel Digitaal dorp 's-Gravendeel 143 meter Digitaal dorp 's-Gravendeel, gemaakt voor en door 's-Gravendelers
Repair Café 's-Gravendeel Repair Café 's-Gravendeel 205 meter Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren...
Logeerhuis De Bijenkorf van de Gemiva-SVG Groep Logeerhuis De Bijenkorf van de Gemiva-SVG Gr... 352 meter Zeer toegewijd personeel. Bijzonder goede faciliteiten voor zowel verstandelijk beper...
Recensies
Op donderdag 18 mei dit prachtige resort mogen bezoeken. Zeer vriendelijk personeel. Er is geen scubzout aanwezig maar op verschillende tijden is er een scrubsessie waarbij je een korte rugmassage krijgt als je dat wenst. Wat een fijn product was dat. Vrijdagmorgen was mijn huid zijde zacht. Twee sauna's waren in de tuin gesloten maar dit stond aangegeven op de website. Helaas deed ook de stoomcabine het niet maar had de sauna een prima alternatief bij de ik vermoed hammanruimte. Bij het zwembad staat echt een super groot bubbelbad met heerlijke harde bubbels. De andere baden bubbelde niet maar bij navraag bleken dit jetstreams te zijn die je heerlijk zelf kon instellen. Echt top. Baden waren ook allemaal heel warm. De eerste opgieting die we deden smiddags was niet heel heet maar wel erg lekker. De opgietingen 's avonds waren ja hoe zal ik het zeggen heel intens, heel warm en super fijn. Ook de extra sessie met menthol en meditatie was iets wat we nog nooit hadden mee gemaakt en was echt zo gaaf en uniek. Ons gaan jullie zeker nog een keer terug zien.
Heerlijke dag gehad! Er is een mooie tuin met een meertje om in te zwemmen na de sauna. Het eten in het restaurant was ook erg goed!
Gisteren voor het eerst en laatst hier geweest: te weinig ruimte bij de kluisjes waardoor je hutje mutje met de andere gasten je om moet kleden, geen enkel bubbelbad bubbelde, diverse sauna's waren gesloten 'wegens onderhoud' , we konden zelf geen scrubzout onder de douche gebruiken want daar is een meneer voor die dat voor je doet wat ik vreemd vind, ik hoef niet ingesmeerd te worden door een vreemde man onder de douche, alle douches waren ook nog eens hartstikke koud! We hadden voor een hele dag geboekt en zijn na 2 uur maar weer vertrokken.
Een mooi, ruim opgezette Wellness verdeeld over twee verdiepingen. De tuin is een weldaad in de zomermaanden en ruimte voor voldoende gasten. De faciliteiten zijn ruim, schoon en netjes. De drukte valt mee en reserveren is aan te raden. Door de verscheidenheid aan sauna's is een dagje genieten in deze Wellness zo om. Het restaurant oogt nieuw, modern met Aziatische invloeden en de kaart is divers en gerechten smaakvol. De prijzen vallen erg mee, de gastvrijheid wordt erg goed bepaald door de service van het personeel en is uitstekend. De opgietingen vinden gedurende de gehele dag plaats in de diverse sauna's en zijn goed bezocht. Al met al een prima locatie voor een dagje genieten en ontspannen!
Ik kom hier bijna wekelijks en ben zeer tevreden. Er is een keuze aan sauna's, de tuin is prachtig! Lekker vegan eten en de sfeer is gemoedelijk. Een min puntje, sommige gasten lijken de stilte ruimtes niet te respecteren, daar zou beter op gelet kunnen worden.
Helaas vind ik alles achteruit gegaan in deze "o zo familiale" sauna. Na deze sauna meerdere malen met plezier bezocht te hebben, is hier nu een eind aan gekomen. Ik ben zo ontevreden over mijn laatste bezoek, dat ik het niet kon laten een review achter te laten. Het personeel is helaas best achteruit gegaan op vriendelijkheid. Uiteraard ga ik niet naar de sauna om leuk en wel ontvangen te worden, het speelt echter wel een grote rol. Ook voelde elke ruimte redelijk koud aan terwijl je juist naar een sauna gaat om enigzins op te warmen. Tot mijn verbazing waren de meeste baden vrij onhygiënisch, denk hierbij aan een twee pleisters die ik tegenkwam en diverse soorten haar. Ps: ook jammer dat jullie op een andere review van een familielid van mij reageren haar geprobeerd hebben meerdere malen te bereiken terwijl dat het geval niet is.... Jammer dit... Meneer Frederik Naaktgeboren, ik voel me hier niet welkom meer.
Heerlijke sauna. Aardige mensen, mooie tuin, fijn bubbelbad buiten, lekker eten. Niet te groot niet te klein daar. Paar puntjes van aandacht; de 2 kleine sauna's buiten zijn al heel lang dicht, zeker mijn laatste 3 bezoeken, ondanks aankondiging daar over wel heel jammer. Gisteren de oude opgiet binnen ook dicht. Douches zijn heel erg koud. Ik snap bezuinigingen maar je komt wel voor luxe en ontspanning en de entreeprijs is hetzelfde. Voelt niet helemaal oké.
Hele fijne sauna met heel veel mogelijkheden. Mooie dicht begroeide tuin met relaxed zitjes in soort open tuinhuisjes. Prima restaurant met 1 kanttekening: Kleine glaasjes voor de wijn horen niet in een restaurant is mijn mening. Hoeveelheid klopt niet met de prijs.
Wat een mooie, uitgebreide heerlijke sauna. Eten prima. Veel relax plekken. Wij waren op vrijdag, niet druk.
Een heerlijk dagje ontspannen in deze mooie en moderne Wellness. Liggend nabij Rotterdam en makkelijk bereikbaar met de auto OV lijn 185 Boendersweg. In diverse sauna's, baden kan je heerlijk uitrusten, ontspannen en even uit het dagelijkse leven ontsnappen. De drukte valt mee, wel is het raadzaam om op tijd te reserveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid