facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oirschots Kattenpension

Oirschots Kattenpension

Info

't Oirschots Kattenpension, de ideale verblijfplaats voor uw kat wanneer u van uw vakantie geniet!

(A.u.b. geen reserveringen via Facebook)

Geschiedenis

A.u.b. geen reserveringen via Facebook.

Reserveren kan via www.oirschots-kattenpension.com, via de mail ([email protected]) of telefonisch (0499 - 57 36 31).

Adres: Oude Grintweg 73, 5688 MB Oirschot
Telefoonnummer: +31 499 573631
Stad: Oirschot
Route: Oude Grintweg 73
Postcode: 5688 MB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Kattenpension Eindhoven, Kattenpension Den Bosch, Kattenpension Tilburg, Kattenpension Helmond, Kattenpension Veldhoven, Kattenpension Uden, Kattenpension Brabant, Kattenhotel in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HydroDogs HydroDogs 2 km Britt heeft ons fantastische geholpen met onze hond Puk, die bijna niet meer kon lope...
De Vlaamse reus De Vlaamse reus 2 km Altijd even een praatje, goed advies en fijne spullen.
Brooks Valley Brooks Valley 3 km Goede Labrador met uitstekende papieren en hele goede service.
Recensies
Ondanks dat we wat verlegen poezen hebben, lijken ze het hier toch naar hun zin te hebben. Het is schoon en enorm veel plekjes waar ze kunnen zitten en spelen. Een blik op de gasten is voldoende om te weten dat ze het goed hebben.
Onze Henk is letterlijk een kat zonder ballen. Geen held. En best angstig voor zo'n beetje alles wat vreemd is. Maar hier heeft hij het naar zn zin gehad. Bij het ophalen lag hij op de hoogste plank de boel om m heen te observeren en was hij relaxed. Dat is toch wat je graag als baasje wil zien en horen. Henkie gaat hier zeer zeker vaker logeren tijdens onze vakanties. Nogmaals Bedankt voor de goede zorgen.
Een vertrouwde plek om je dierbare kat onder te brengen. Met heldere en eerlijke communicatie over het welzijn van de logé. Onze 14 jaar oude kat had heimwee en wilde niet eten en drinken. Dus na 2 nachten door onze dochter laten ophalen. waarna het weer goed met haar ging. Pensionhoudster waarschuwde zelf voor het gevaar van leverbeschadiging. Voor ons het bewijs dat dit een zeer goed pension is om jouw kat, maar dan met minder heimwee dan de onze, onder te brengen. We hebben de kosten betaald en nog een mooie bos bloemen voor de goede zorgen gebracht.
Heel fijn pension! Onze kat is hier erg op z'n gemak. Alle katten lijken het hier heel fijn te hebben. Sommige liggen ergens hoog in een mandje of op een plank, andere spelen met elkaar of lopen gewoon nieuwsgierig rond. Ze kunnen in 2 buitenverblijven en binnen is er genoeg ruimte om van alles te beleven. Het is eigenlijk het walhalla voor de katten. Ik ben fan van deze opvang!
Zeer goed vakantie adres voor je katten. Het is een goed verzorgd pension en helemaal goed ingericht voor Katten met veel speeltjes en mogelijkheden om te verstoppen. Verder kunnen de Katten naar buiten op een veilige en verantwoorde manier. Wij komen al vanaf 2004 bij dit geweldig pension en zijn tot de dag van vandaag nog steeds erg tevreden.
Onze kat gaat al zolang wij hem hebben naar Jolanda. Super fijn pension. Vanwege een verhuizing en verbouwing heeft onze Duke 2,5 maand bij Jolanda gelogeerd. Dat had ik nooit gedaan als ik er niet voor de volle 100% van overtuigd was dat hij daar goed verzorgd wordt!
Ik raad deze plek aan aan iedereen die van hun katten houdt. Een zeer afgelegen en rustige plek in de natuur. De eigenaar reageert altijd snel op alle vragen.
Super lieve en goede opvang voor poezen/katten. Wij komen hier al jaren en er is veel liefde voor de dieren. Wat ook fijn is is dat er om de paar dagen een foto geplaatst wordt zodat je kan zien hoe het met je poes/kat gaat.
Onze kat Paco heeft het er altijd naar zijn zin. Er word goed gezorgd voor mijn huisdier waardoor wij onbezorgd op vakantie kunnen.
Meerdere malen onze kat hiernaar toe gebracht. Iedere keer weer fijne updates over hoe het gaat en als je dan ziet hoe relaxt de katten erbij zitten. Ook bij ontvangst merk je dat alle katten er prettig bijzitten, dus ook goed verzorgd worden. Volgende keer maar weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid