facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ogu for business - Het visuele communicatie concept.

Ogu for business - Het visuele communicatie concept.

Info

Visueel communiceren met Ogu™ is creatief, krachtig, compact, duurzaam, flexibel,budgetvriendelijk en vooral anders dan anders.

Geschiedenis

Laat zien wie je bent! Laat zien wat je doet!

Visueel communiceren met Ogu™ is creatief, krachtig, compact, duurzaam, flexibel, budgetvriendelijk en vooral anders dan anders.

Ogu™ is in 2014 vanaf schets tot product en brand gecreëerd door concept en design studio feel™. Dit innovatieve, super leuke en stoere productontwerp wint als zelf te ontwerpen wanddecoratie snel aan populariteit bij de consument en is in de zakelijke markt inmiddels ontdekt als een krachtig en compact communicatiemiddel.

Je maakt een unieke Ogu™ online met eigen beeldmateriaal of je kiest voor een kant-en-klare Ogu™. Voor marketingafdelingen is er natuurlijk een offline ontwerp tool beschikbaar waarmee je creatief helemaal los kan.
Montage gaat vliegensvlug door middel van de zelfklevende strips aan de achterzijde en het innovatieve klembord.

Wil je graag je eigen unieke Ogu™ ontwerpen en heb je zelf de kennis niet in huis, of simpelweg even geen tijd? Geen nood! Wij helpen je graag verder. Ogu's studio barst van de creativiteit.

Waarom Ogu™?

Facilitair vriendelijk:
- eenvoudige montage binnen 5 minuten zonder gereedschap.
- uniforme afmetingen; daardoor eenvoudig uit te breiden in allerlei configuraties

Duurzaam:
- 100% recyclebaar materiaal en verpakking
- geprint met duurzame inkten

Altijd actueel:
- Beeld eenvoudig en kosten efficiënt wisselbaar

Budgetvriendelijk:
- Ogu™ Mini (60 x 60 cm) vanaf Euro 57,00 excl. btw
- Ogu™ Original (96 x 96 cm ) vanaf Euro 106,00 excl. btw

Uniek:
- ontwerp jouw unieke Ogu™ online of offline
- kies een kant-en-klaar design uit de themed collection
- vraag hulp bij het ontwerp aan Ogu’s studio.

Ogu™ forbusiness is er voor iedereen die zakelijk aan de slag wil met een van de meest innovatieve wanddecoratie producten van dit moment. Wil je meer informatie over de zakelijke en creatieve mogelijkheden? mail naar: [email protected].

Binnenkort online: www.oguforbusiness.nu

Adres: Noorderwal 23, 7241 BL Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573 701003
Stad: Lochem
Route: Noorderwal 23
Postcode: 7241 BL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVV Lochem VVV Lochem 115 meter Vvv mooi gebouw kan je veel te weten komen. Mooie plaats Lochem maar het is wel een d...
Home of Happy Brands Home of Happy Brands 264 meter Super bedrijf. Goede kijk op merken, hoe bouw je een merk voor/van je bedrijf. Hoe zo...
Caspar Borre Fotografie Caspar Borre Fotografie 942 meter Foto -en Videografie
RSsign RSsign 1 km Autobelettering | Carwrapping | Gevelreclame | Reclameborden | Reclamezuilen | Raam/t...
Recensies
Eindelijk eens iets anders aan de muur! Ik heb een Ogu gemaakt met foto's van mijn trip naar Kaapstad! Ik vind het een super gaaf concept en via de shop is het erg eenvoudig om een Ogu te maken. Het ophangsysteem is ook helemaal geweldig! In 5 minuten had ik hem aan m'n muur hangen!
Staan prachtig aan mijn muur! Ontving ze alleen per ongeluk zonder bevestigingsmateriaal, daarom 4 sterren. Wel netjes opgelost overigens!
Jammer dat de website niet beveiligd is want het lijken mij mooie producten. Helaas, voor mij dan, ga ik hier niet bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid