facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oggygolf

Oggygolf

Info

Fully Qualified PGA Professional, Teaching Professional @thedutchgolf, Golf trips with ‘Made In Scotland’.



"The Dutch, de Inland Links Course op Championship niveau voor de zakelijk active golfer."
Adres: Haarweg 3, 4212 Spijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0639007142
Stad: Spijk
Route: Haarweg 3
Postcode: 4212


Recensies
Exclusive mooie golfbaan . Hospitality staat heel hoog hier. Fantastische oefen faciliteiten. Ook heel fijn om je clubs te laten fitten!
Een van de mooiste golfbanen van Nederland. Wat een schitterende atmosfeer.
Geweldige ervaring op een prachtige baan. Schitterende oefen fasciliteiten en goede horeca.
Beste greens van Nederland. Heerlijk hapje gegeten en wat een klantgerichtheid. Baan lag er top bij zoals altijd. Het is er nooit echt druk dus heerlijk rustig lopen. Van de backtees gespeeld.... Dan is hij erg lang!
Top golfbaan van Nederland. De greens zijn supersnel en heel mooi aangelegd. Geen pitchmark te bekennen. Zeer goed onderhouden uitdagende baan.
Indrukwekkende ontvangst en klantenservice. Zeer goede keuken. De baan is echter niet éénvoudig/transparant gemaakt, zodat je deze best meer dan 1 x speelt om jouw niveau te testen.
Klantbeleving met een grote K. Op uitnodiging van één van de members vandaag als tamelijk onervaren golfer HC48 18 holes mogen lopen op The Dutch. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld. Valet parking, locker met je naam, bar in de kleedkamer en een werkelijk prachtige baan met mooie voor mij heel moeilijke greens. Toch aardig gespeeld en vooral genoten van het gezelschap, de gastvrijheid en service. Bedankt Marco!
De omgeving, de aanleg, onderhoud is erg goed. De persoonlijke bediening, entourage en complete experience is uitmuntend. We hebben vollop genoten van deze heerlijke golfdag.
Super mooie golfbaan en waanzinnig mooie clubhuis.
Wat een geweldige ervaring. Geen baan gelopen maar wel een clinic gedaan. Prima verzorging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid