facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Officier Veiligheidsregio Flevoland

Officier Veiligheidsregio Flevoland

Info

De Officier Veiligheidsregio, kortweg OVR Flevoland. Vanuit defensie de schakel naar de veiligheidsregio; adviseert over de inzet van militaire capaciteit.

Geschiedenis

De Officier Veiligheidsregio, kortweg OVR Flevoland is vanuit defensie de schakel naar de veiligheidsregio. Hij adviseert over de inzet van militaire capaciteit, assisteert bij de aanvraag en begeleidt de inzet.

Deze capaciteiten worden pas dan ingezet als de civiele hulpdiensten niet zelf in de benodigde middelen kunnen voorzien. Dat kan zijn als zij onvoldoende middelen hebben (waarbij defensie voortzettingsvermogen kan leveren, bijvoorbeeld aanvullende bewakingseenheden), dan wel dat er specifieke militaire capaciteiten nodig zijn (zoals blushelikopters).

Adres: De Doelen 10, 8233 GP Lelystad
Telefoonnummer: 06-53169416
Stad: Lelystad
Route: De Doelen 10
Postcode: 8233 GP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rechtbank Midden-Nederland, Locatie Lelystad Rechtbank Midden-Nederland, Locatie Lelystad 1 km Ze bellen niet van te voren als ze moeten bezorgen.
Rode Kruis afdeling Lelystad Rode Kruis afdeling Lelystad 3 km Ben er niet voor niets vrijwillig bij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid