facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OfficePro

Adres: Elbe 37 , Den Haag 2491 BT, NL
Telefoonnummer: 070 306 9595
Stad: Den Haag
Route: Elbe 37
Postcode: 2491 BT



op zoek naar gerelateerd: shop-pro
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vareca Vareca 1 km
Primera Theresiastraat Den Haag Primera Theresiastraat Den Haag 5 km Altijd ruim voldoende producten beschikbaar naar wens met fantastische service!
Benoordenhaeghe Benoordenhaeghe 5 km Je wordt altijd goed geholpen, ze denken met je mee.
Eijgendaal's Kantoorboekhandel Eijgendaal's Kantoorboekhandel 6 km Compleet assortiment en vaak de laatst nieuwe boeken. Super winkel.
Primera Appelstraat Den Haag Primera Appelstraat Den Haag 10 km Medewerkers zijn echt super lieve, vriendelijke, dienstverleende mensen. Lief voor be...
Ink-Clinic Ink-Clinic 11 km
Recensies
Helaas heb ook ik de recensies te laat gelezen. Ik heb besteld en betaald maar geen bestelbevestiging nog mijn bestelde producten ontvangen. Geen contact via telefoon, terugbelverzoek, voicemail of via de mail mail kan zelfs niet bezorgd worden zegt gmai. Heel erg jammer. Ik denk dat ook ik een melding ga maken van oplichting bij de politie als ik as maandag nog geen reactie heb.
Jammer dat ik alle slechte reviews te laat gelezen heb. Het zijn inderdaad oplichters. In november 2022 een bestelling geplaatst, ondertussen is het april 2023 en nog steeds niets geleverd. Bestel hier niet! Een standaard reactie haalt niets uit. Jullie hebben voldoende mails, telefoontjes en terugbelverzoeken gekregen. Gelieve het zelf na te kijken!
Als ik 0 sterren zou kunnen geven, zou ik er geen geven. Ruim een maand geleden bestelling geplaatst van 125 euro voor onze firma, tot op heden nog steeds niets ontvangen!! Telefonisch niet te bereiken wegens ziekte volgens de voicemail, maar dit al 3 weken, ook al meerdere mails gestuurd om iets te laten weten, maar ook hier word niet op gereageerd!! Laatste mail was maandag dat als wij deze week geen reactie krijgen, wij hen officieel in gebreke stellen en wij onze bestelling terugbetaald willen krijgen zonder pardon!! ik raad zeker niet aan van hier te bestellen. Alleen al door het gebrek aan communicatie! Ik vermoed dat de recentie van 1 week geleden van henzelf komt om al de slechte recencies te verbloemen!!
Wat jammer dat ik alle recensies te laat zag. Ook ik heb hier besteld en krijg geen bevestigingsmail etc. Als ik een mail stuur, krijg ik automatisch antwoord dat deze geadresseerde niet meer bereikbaar is. Dit is alles behalve ok. Ik hoop alsnog dat mijn pakket nog zal komen, anders zal ik verdere stappen moeten ondernemen.
Bestelling geplaatst betaald maar er wordt niets geleverd ze reageren niet op mail nemen telefoon niet op. op hun site kan je een terugbelverzoek aanvragen terug bellen doen ze ook niet. bestel hier niets dit zijn oplichters!!!
Het zijn oplichters! Wel geld binnen krijgen maar daarna geen gehoor en geen ontvangst van mijn bestelling! Ik ga hier aangifte van doen bij de politie als er niet binnen een week wordt geleverd. Mijn ordernummer is: 52630
Slechte webshop ever! Bestel hier niet want je bestelling word nooit geleverd!!!! En ze reageren ook nergens op. Bellen mailen etc. Niks. Ik zie dat er meer slechte reviews op staan. Oplichters zijn jullie! Betaal gewoon netjes iedereen terug.
17-01-2023 besteld, BESTELLING #52387, €25,05 betaald en daarna wel een mail met de mededeling dat de bestelling verwerkt is, maar toen bleef het stil. Telefonisch niet bereikbaar, mail niet beantwoord.
Voor 333,- euro brievenbakjes besteld, nooit ontvangen en het geld is nog niet volledig terug betaald. Emails worden niet beantwoord, terug bellen lukt blijkbaar ook niet
Geen levering, geen contact mogelijk zowel mail, telefonisch als chat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid