facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ofcourz

Info

Ofcourz is een adviserend content- en communicatiebureau uit Breda met de focus op kwalitatieve tekstuele content.

Geschiedenis

“Wat heb jij te vertellen?”

Je weet wat je wilt vertellen en wat je doelgroep is. Hoe breng je jouw boodschap gericht over? Buig éénrichtingsverkeer om naar een grenzeloze dialoog en creëer een match tussen jouw boodschap en de doelgroep.

Je doelgroep kan pas écht worden bereikt wanneer deze ook wordt begrepen. Ofcourz verbindt jou met je doelgroep door elke boodschap te transformeren in een bericht dat je doelgroep begrijpt en aanzet tot actie. Spreek, schrijf en overtuig; wij gebruiken woorden als verbindingselement om jouw doel te behalen.

Woorden zijn het fundament van een verhaal, net zoals karakters bepalend zijn voor ons bedrijf. Al deze karakters maken ons tot wie we zijn en helpen ons te groeien als bedrijf. Hoe we dat doen? Door ondernemers zoals jij te helpen groeien.

Karakter en ambitie: twee begrippen die bij ons met elkaar verbonden zijn en bijdragen aan ons doel om internationaal elke boodschap zo vorm te geven dat deze – ongeacht taal, tijd en plaats – z’n doel bereikt. We maken communicatie weer uniform en helder, zodat jij kunt vertellen wat je wilt vertellen.

Adres: Ceresstraat 1, 4811 AH Breda
Telefoonnummer: +31683210815
Stad: Breda
Route: Ceresstraat 1
Postcode: 4811 AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spelen met woorden Spelen met woorden 3 km Spelen met woorden is een klein bedrijf dat zich richt op het schrijven van gedichten...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid