facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oetsjpanning 'De Meuleberg'

Oetsjpanning 'De Meuleberg'
"Groot terras tegenover een werkende molen! Ijs , huisgemaakt brood,lunch en avondeten, vlaai en koekjes. Keuken sluit een uur voor sluitingstijd. om teleurstelling te voorkomen bel van te voren even. Bij regenachtig weer kunnen we eerder de deuren suiten"
Adres: Waterschei 71, 6074 ES Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0475 475901
Stad: Melick
Route: Waterschei 71
Postcode: 6074 ES


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria t Heukske Cafetaria t Heukske 2 km Altijd lekker, nooit de verkeerde snack in je zak!!
Recensies
Leuk terras met mooi uitzicht op de Prins Bernhard molen. Bediening is erg vriendelijk. Kaart voor lunch is aan de kleine kant, maar het eten is lekker. Porties zijn voldoende voor lunch. Er was enige verwarring rondom onze bestelling, maar dit werd snel opgelost. Parkeren: Kleine parkeerplaats aanwezig tegenover het restaurant. Deze wordt gedeeld met de molen.
Vandaag 19-5 effe hier een lunchstop gemaakt. Een heel mooie plek,vriendelijk personeel, heerlijk eigen gemaakt brood. Het eten viel héél erg tegen. Vlgs.mij heeft de kok geen voorkeur voor zout en peper. De aspergesoep , waar ik geen ham in hoefde, was laf van smaak, bevatte exact 2 kleine stukjes asperge en een paar niet noemenswaardige sliertjes ei. Roomboter wat ik vroeg voor bij het sneetje brood, dat hadden ze niet. ??? Wel pesto voor daarop. Met aspergesoep is dat geen geslaagde combinatie...maar margarine is voor mij geen lekkere noch een gezonde optie. Ok, dan dat maar. Met enig gezucht werd de snee brood met pest alsnog gebracht. De pannekoek met appel was royaal van formaat, maar had kraak nog smaak. In dit beslag zat ook geen snuf zout, hij was niet in roomboter gebakken en de soort appel die erop lag was ook smakeloos. De verse muntthee bevatte een uiterst klein takje munt. Nee, helaas wat ik daar dit keer heb gegeten getuigd niet van de laatste nieuwe inzichten m.b.t. voeding en ik werd er zeker niet voldaan of blij van. Alles bij elkaar nogal liefdeloos in elkaar geflanst.
Fijne plek om een pauze te maken. Vandaag met een heerlijk zonnetje erbij
Heerlijke lunch op terras in een prachtig wandel en fietsgebied. Zaaltje geschikt voor feestje/receptie. Helaas maar 2 toiletten en ietwat verouderd. Jong, vriendelijk en hardwerkend personeel.
Een fijne plek, aardige en vriendelijke bediening, uitstekende latte en cappuccino volgens alle regels van de kunst. Wanneer je bijvoorbeeld een pannenkoek wilt die niet op de kaart staat, is dat bespreekbaar. Heerlijke pannenkoek gegeten!
Mooie plek. Vriendelijk personeel. Leuke kaart. gelukkig konden we hier wel lunchen ondanks de warme temperatuur dit was niet overal het geval
Zeer mooie lokatie voor een lunch of iets te drinken. Mooi uitzicht op de molen, voldoende parkeergelegenheid voor auto en fietsers!
Heerlijke plek om te zitten vooral als de zon schijnt. Tussen het groen. Vriendelijk personeelEten: 4/5
Erg leuke plek met uitzicht op een molen. Ondanks dat medewerker die dag alleen was hebben we er heerlijk geluncht. De focaccia is echt een aanrader .Eten: 4/5
Karin is een top gastvrouw en gedreven enthousiaste ondernemer. Mooie locatie bij de molen en het bos.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid