facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oeteljee.nl

Oeteljee.nl

Info

Oeteljee is dé specialist voor al uw Oeteldonkse carnavalsartikelen. Van Oeteldonkse uniformjasjes tot sjaals, accessoires en fournituren.

Voor al uw Oeteldonkse feestartikelen komt u langs in onze winkel in Den Bosch. Gehele jaar geopend.

Geschiedenis

Oeteljee is dé specialist voor al uw Oeteldonkse carnavalsartikelen. Van Oeteldonkse uniformjasjes tot sjaals, accessoires en fournituren.

Voor al uw Oeteldonkse feestartikelen komt u langs in onze winkel in Den Bosch. Gehele jaar geopend.



"Oeteljee, de enige echte carnavalswinkel gespecialiseerd in Oeteldonkse feestartikelen en fournituren. En, het hele jaar geopend! Bestel gemakkelijk online.Onze gepimpte jasjes, Oeteljee's eigen boerenjasjes en kielen, erekoorden, epauletten en vele andere artikelen worden in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd.Wij zien u dan ook graag terug zodat Oeteljee er voor u een mooi Oeteldonks feest van kan maken."
Adres: Orthen 48, 5231XS Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073-6908995
Stad: Den Bosch
Route: Orthen 48
Postcode: 5231XS



op zoek naar gerelateerd: Carnavalswinkel Den Bosch Visstraat, Oeteldonk winkel Den Bosch, Oeteldonk winkel Rosmalen, Carnavalswinkel Den Bosch centrum, Carnavalswinkel Maaspoort, Hoofs Den Bosch, Carnavalswinkel aartshertogenlaan den bosch, Hoofs carnavalswinkel Den Bosch openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oeteldonk 2020 Oeteldonk 2020 3 km Het ontwerpen en produceren van emblemen en aanverwanten artiklen. Ook voor u huistti...
Recensies
Veel keuze van oeteldonkse emblemen en jasjes
Reageren nergens op. Telefoonnumer werkt niet meer. Via de website iets gevraagd via het contactformulier. Niks op vernomen. Daarom via Instagram een DM verstuurd. Ook geen reactie. Ik snap dat je de fysieke winkel sluit in deze tijd. Zorg dan wel dat je voor je online shop je dingen wel goed regelt.
Onwijs duur... Maar dat zal marktconform wel zo moeten om t hoofd boven water te houden. Vooral kinderjasjes en kleding. kinderen zijn in de groei...dus kunnen een jasje 1 carnaval dragen. Elk jaar zo'n groot bedrag uitgeven is voor velen niet te doen. Maar verder een erg leuke winkel en ook vriendelijke mensen. Vandaar toch nog de 3 sterren. :
Uitgebreid assortiment
Ben geen kenner van carnaval. Vind de jasjes belachelijk duur en zie dan zelfs dat sommige dingen dubbel gestikt zijn. Dit wordt weliswaar direct verholpen, maar toch.
Beter duur dan niet te koop beste mensen!! Kom er al jaren tot volle tevredenheid. Topzaak.
Fine medewerkers. Carnaval is wel vet commercieel geworden. Prijzen zijn soms absurd.
Prima Carnavalswereld met grote sortering kleding en attributen in oeteldonk sferen. Vriendelijk personeel en voor de deur hratis parkeren.
Leuke winkel! Misschien iets wat duur maar dat geldt voor iedere carnavalswinkel
Goeie carnavals winkel, Beetje duur maar het personeel was zeer vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Oeteljee.nl met het openbaar vervoer


's-Hertogenbosch, Orthen 70 meter
10
165
166
665
7
's-Hertogenbosch, Orthen 160 meter
10
165
166
665
7
's-Hertogenbosch, Orthensehoven 390 meter
7
's-Hertogenbosch, Orthensehoven 440 meter
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid