facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oele wijnimport

Oele wijnimport

Info

Bij Oele wijnimport kunt u terecht voor wijn, bier & gedistilleerd. Tevens organiseren wij regelmatig proeverijen, thema-avonden en cursussen.

Geschiedenis

Wijnwinkel (tevens gedistilleerd) Ook voor wijnproeverijen & thema-avonden.

Adres: Kloosterstraat 8, 5366 BH Megen
Telefoonnummer: 0412-462547
Stad: Megen
Route: Kloosterstraat 8
Postcode: 5366 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Antoon & Frans Bakkerij Antoon & Frans 52 meter Brood & Banket.
Maris creations Maris creations 63 meter Prachtige ommuurde tuin met veel fruitbomen.
De Megense Molen De Megense Molen 418 meter Ik heb daar met plezier gewerkt met de oude werkgever Richard Houdijk jammer genoeg h...
Recensies
1 dag in de week open. Maar zeer verassend goed assortiment. Lieve mensen ook nog
Fijne winkel en mooi assortiment. Deskundig advies en allerlei activiteiten, zoals wijncursussen en wijn/whisky proeverijen.
op een unieke plek in een prachtig klein stadje. Een heerlijke wijn, sherry, of ander brouwsel kiezen. Dan moet je hier zijn. Voor elke portemonnee een mooie wijn te vinden. Tevens organiseert de eigenaar geweldige wijnproeverij avonden en thema avonden die je wijn smaak nog beter activeert. Echt de moeite waard om hier naartoe te gaan.
Als eigenaar van deze zaak ga ik uiteraard voor 5 sterren alhoewel er vast wel punten van verbetering zijn aan te brengen. Maar mocht u op zoek zijn naar een lekker wijntje, dan helpen wij u graag.
Gezellig vakkundig familie bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid