facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oefentherapie Broekpolder & Prinsenhof

Oefentherapie Broekpolder & Prinsenhof

Info

Tel. 0251-248006, e-mail: [email protected] of websites: oefentherapiebroekpolder.nl en oefentherapieprinsenhof.nl

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van oefentherapiepraktijk Oefentherapie Broekpolder - Prinsenhof
Wij bieden individuele behandelingen oefentherapie Mensendieck, psychosomatische oefentherapie, begeleiding bij chronische pijn, slaaptherapie, oefentherapie aan huis, driedimensionale behandeling bij scoliose, behandeling van draaiduizeligheid en oefentherapie bij zwangeren en ouderen.

Ook geven wij groepslessen: zwangerschapsbegeleiding, MindfulRun/Walk en groepslessen Pilates

Adres: Steenhouwerskwartier 29D, 1967 KD Heemskerk
Telefoonnummer: 0251248006
Stad: Heemskerk
Route: Steenhouwerskwartier 29D
Postcode: 1967 KD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Pilates Heemskerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reva Centre Reva Centre 120 meter Reva Centre; dé specialist in fysiotherapie, arbeidsrevalidatie en preventieve traini...
Fit4you2 Fit4you2 958 meter Klantvriendelijk, deskundigheid op gebied van alle programma's die zij in het pakket ...
Het Kruispunt bekkenfysiotherapie Het Kruispunt bekkenfysiotherapie 2 km Bekkenfysiotherapie voor iedereen met klachten die te maken hebben met plassen, poepe...
FitmetVisie, Fysiotherapie Sport Revalidatie FitmetVisie, Fysiotherapie Sport Revalidatie 3 km Fysiotherapie | Sport | Revalidatie
Meerstate Mozartstraat 91 Heemskerk Meerstate Mozartstraat 91 Heemskerk 3 km Een fijne ervaring . 6 weken daar liefdevol verzorgd. Het eten is er heerlijk en kon ...
Recensies
In september ben ik gestart met oefentherapie waarbij Nathalie mij begeleiding geeft. Nathalie is enorm bekwaam, meedenkend en kundig. Ik heb oprecht zoveel geleerd in deze weken. Ook voel ik mij serieus genomen en gezien. Ik heb enorm veel oefeningen geleerd om de pijn dragelijker/minder te maken en dat helpt heel goed. Zoek jij een fijne oefentherapeut? Wil jij goed voor jezelf zorgen? Ik beveel deze praktijk zonder aarzelen aan.
Ik heb een half jaar mee mogen lopen als stagiair bij Oefentherapie praktijk Broekpolder-prinsenhof. Ik heb in deze tijd heel erg veel ervaring opgedaan over algemene Oefentherapie en Psychosomatisch Oefentherapie. Ook heb ik van mijn stagebegeleiders Nathalie en Loes erg veel geleerd over het vakgebied. Ze hebben beide dan ook veel kennis over hun vakgebieden en ze zijn erg gemotiveerd. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoeren en dat geeft een prettige sfeer. Hierdoor heb ik mijn stage periode dan ook met veel plezier doorlopen. Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame tijd!
Met veel plezier deelgenomen aan de Mindful walk cursus met Nathalie. Afwisselende lessen, nieuwe kennis opgedaan die ik ook direct in m'n dagelijks leven kan toepassen én een gezellige ochtend buiten bezig zijn met leuke mensen. Ik heb er van genoten!
Het volgen van individuele sessies met de focus op ademhalings- en ontspanningsoefeningen en het volgen van de Mindful-walk cursus bij Nathalie hebben een waardevolle bijdrage geleverd bij mijn herstel van een burn-out. Ze is zeer deskundig op het gebied van begeleiding hierbij.
Wat een heerlijke oppepper die Mindful Run lessen! Niet alleen leuke dingen geleerd voor bij het hardlopen, maar ook voor bij ..... ja bij alles eigenlijk. Bewustwording van houding, beweging, ademhaling, zintuigen, omgeving, elkaar. Leuk en ontspannend, maar wel een beetje weinig rennen. En onder de gezellige en lieve begeleiding van Nathalie.
Ik wist niet dat de Broekpolder zo mindful is! De afgelopen 5 weken een cursus MindfulWalk gevolgd bij Nathalie. Het was heerlijk! Wandelend door de Broekpolder, waar ik elke keer weer verbaast was van de mooie, rustige, groene plekken waar we kwamen. En met elke week een ander thema. Echt een aanrader!! Bedankt Nathalie!
Kom nu al bijna 10 jaar bij Nathalie. Of het nou is voor een behandeling Mensendieck, Kidwalk, Pilates of mindfulness run, altijd is ze kundig en enthousiast. Ze kan je zodanig motiveren, dat je meer uit jezelf haalt dan je dacht te kunnen. Mocht je oefentherapie nodig hebben, dan ben je bij Oefentherapie Broekpolder aan het juiste adres.
Afgelopen week heb ik als professioneel fotograaf foto's mogen maken voor de website van oefentherapiepraktijk Broekpolder. Wat een leuk, enthousiast, professioneel en kundig team! Als het nodig mocht zijn zal ik hen zeker benaderen om iets voor mij te kunnen betekenen.
De cursus Mindful Run hier gevolgd. Fijne begeleiding en leuke cursus om te doen. Aanrader voor beginnende lopers of als je meer plezier wilt krijgen in hardlopen. Je traint op jouw eigen niveau. Heeft mij erg geholpen met mijn ademhaling.
Zeer deskundige begeleiding van Nathalie bij mijn herstel. Praktische en goed toepasbare oefeningen voor lichaam en geest zorgden voor mij voor een spoedig herstel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid