facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Odla Travels

Odla Travels

Info

Odla Travels, van vlucht tot complete vakantie!

Geschiedenis

Welkom bij Odla Travels!
Wij bedenken, organiseren en begeleiden reizen, zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een losse huurauto of een complete zonvakantie, wij staan garant voor een hoge kwaliteit. Want liefde voor het vak en persoonlijkheid zijn het hart van ons bedrijf.

Wat kun je boeken bij Odla Travels?
Bij Odla Travels kun je pakketreizen of losse reismodules boeken. Denk hierbij aan een losse vlucht, een huurauto, etc.

Odla Travels staat continu voor je klaar!
Heb je een accommodatie gevonden die wij niet in ons assortiment hebben? Geen probleem, wij regelen het graag voor je. Of heb je andere dingen waar je niet zeker van bent? Geen probleem, Odla Travels weet er raad mee. Wij zoeken naar een oplossing en regelen alles voor jou.
De reizen die wij aanbieden, zijn ook stuk voor stuk eerst door ons uitgeprobeerd zodat wij precies weten waar wij het over hebben, en wat wij verkopen.
Denk hierbij aan de landen, hotels en appartementen, maar ook de restaurants. Hierdoor kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

Weet je niet waar je dit jaar naar toe wilt gaan op reis, maar wel al in gedachten wat je budget is?
Neem contact met ons op om ook dit jaar een geweldige reis voor je te verzorgen.

Ons team bestaat uit ervaren organisatoren die je reis tot een succes maken. Tijdens de voorbereidingen van je reis heb je altijd te maken met een vaste contactpersoon. Die persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij je reis en zijn op de hoogte van alle ins en outs.

Voor vragen of problemen kun je ons altijd direct benaderen. Wij hebben hart voor ons vak en zijn pas tevreden als jij dat bent.



"Odla Travels is een jong en flexibel online reisbureau. Wij bieden reizen aan over de hele wereld.Wij hebben voor jou leuke pakketreizen samengesteld.Wij maken ook reizen op maat. Ben jij fan van bijvoorbeeld Elvis Presley? Dan maken wij voor jou een geweldige reis in dat thema.Odla Travels is aangesloten bij STO Garant, en voldoet daarmee aan de wettelijke verplichting."
Adres:
Telefoonnummer: +31643836499
Stad: Voorschoten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dagtochten Theos Busreizen Dagtochten Theos Busreizen 253 meter Theos Busreizen Dagtochten en meerdaagse reizen
Recensies
Odla Travels heeft ons geholpen met onze reis naar Amerika New York City, Orlando, Disney World en Universal Studio’s. Na een inventariserend gesprek over onze wensen hebben ze twee offertes opgesteld met mogelijke reisopties. Na het kiezen van een optie zijn ze aan de slag gegaan en is alles zorgeloos verlopen. We zijn heel blij dat alles uit handen is genomen, waarbij er wel nauw contact is gebleven; zelfs tijdens de reis. Jan en Aldo, bedankt voor het helpen organiseren van onze onvergetelijke reis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid