facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ODA GYM

ODA GYM

Info

Kickboksen en Personal Training



"Sportschool voor Personal Training en groepslessen. Kickboksen, Dames Kickboksen , Boksen 35+, Functional Training en Circuit Training. tevens Gewichtbeheersing programma's."
Adres: Gaslaan 200, 2562 LN Den Haag
Stad: The Hague
Route: Gaslaan 200
Postcode: 2562 LN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: openingstijden brutal gym, kickboxen poeldijk, small group training den haag, boksen binckhorst den haag, zaktraining den haag, kickboksen westland, kickboksen den haag zuiderpark, kickboksen den haag ooievaarspas
Recensies
Fijne sportschool onder professionele begeleiding. Functional training, kickboksen, you name it. Ed Groven fijne vent om mee te werken. Wij trainen er inmiddels 2 jaar met veel enthousiasme en plezier.
Professionele begeleiding door Ed die erg kundig is en een zeer brede kennis heeft. De trainingen in de gym zijn laagdrempelig en er is veel persoonlijke aandacht voor ieder niveau. Doelgerichte trainingen waar ik met veel plezier gebruik van maak.
Superleuke training gehad met de Dames 1 van Rijswijk. Sportieve, leuke en zware training voor de dames, waarbij af en toe extra moet worden opgedrukt :- Aanrader als teamactiviteit!
Top teambuilding sessie gehad met het 1e Heren team van de Rijswijksche Hockeyclub. Mooie combi van teamspirit, conditie, kracht en fun! Aanrader!
Fijne trainomgeving bij ODA. Aanrader.
Zeer kundige en lekkere lessen van Ed Groven, een jongen die weet waar die over praat. Professioneel, laagdrempelig, vriendelijk, stimulerend zijn enkele termen die me te binnen schieten. Ga zo door!!
Heerlijke sportschool met professionele lessen. Altijd krijgt Ed je weer gemotiveerd om alles uit de kast te halen. PT aan te bevelen.
Professionele begeleiding met een relaxed en serieuze houding. De combinatie van personal training en kickboksen is echt ideaal!
Ik train er met veel plezier dankzij de toptrainingen en leuke groep
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid