facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ockenburgh, Tuincentrum

"Tuincentrum Ockenburgh,Samen groener!Een familiebedrijf wat al sinds 1985 haar passie voor groen overbrengt aan haar klanten. Ons uitgebreide assortiment kamer- en tuinplanten is waar we trots op zijn. Ook hebben we hebben een groot aanbod bloemen, sfeer- en woonartikelen, tuinmeubels, barbecues, meststoffen, gereedschap, bloempotten en plantenbakken. En niet te vergeten een overheerlijk ruikende lunchroom waar we alles vers voor je maken."
Adres: Loosduinse Hoofdstraat 875 , Den Haag 2552 AH, NL
Telefoonnummer: 070 397 1173
Stad: Den Haag
Route: Loosduinse Hoofdstraat 875
Postcode: 2552 AH



op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Den Haag en omgeving, Tuincentrum Ockenburgh producten, Tuincentrum Den Haag Intratuin, Beste tuincentrum Den Haag, Tuincentra Den Haag, Tuincentrum Den Haag centrum, Tuincentrum Scheveningen, Tuincentrum Westland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onings Onings 2 km Ziet er leuk en gezellig uit Buiten staan er leuke bollen voor in de tuin of als je h...
Be Green Den Haag - Gardening Be Green Den Haag - Gardening 4 km Een echte vakman en bovendien ontzettend vriendelijk. Denkt mee en biedt uitstekende ...
Groenblok Groenblok 5 km Ging op pad voor droogbloemen. Ze hebben aardig wat. En kwam thuis met een olifanten ...
GroenRijk De Wilskracht, Tuincentrum GroenRijk De Wilskracht, Tuincentrum 11 km Ging op pad voor droogbloemen. Ze hebben aardig wat. En kwam thuis met een olifanten ...
Recensies
Leuk tuincentrum. Groot parkeerterrein voor de deur. Geen standaard tuincentrum als een Intratuin. Ze waren al bezig met de voorbereidingen voor de kerst Vriendelijke mensen. Rolstoelvriendelijke ingang.
Vandaag goed parkeren. Vriendelijke personeel. Sfeervol en leuk ingerichte en aangeklede kassen. Restaurant heeft een leuk "zitje" met een eenvoudige kaart. Vriendelijke bediening. Prima koffie. De smaak van de gerechten is het nét niet en kan wat meer aandacht hebben.
Gelegen op een hoekpunt bij de Ockenburghsestraat met ruime parkeergelegenheid. Rondom de Kerstperiode is dit tuincentrum een heus Kerstparadijs. Alles is hier te krijgen op het gebied van aankleding rondom de Kerst. Naast kamerplanten, tuinplanten hebben zij ook een grote dierenafdeling, maar ook voor de vijver kan je hier terecht. Aan de andere zijde van de parkeerplaats heb je in de zomer een BBQ verkoop en in het najaar de kerstbomen. Binnen heb je ook nog een restaurant waar je koffie en iets kleins kan nuttigen.
Zeer ruime keuze, in dit geval voor een boeket bloemen. Mooie kwaliteit.
Tuincentrum Ockenburgh is klaar voor de lente en voor Pasen. Alles ziet er weer fantastisch uit!
Duur besluit van Tuincentrum Ockenburg: wij kochten een witte agapanthus stond op het kaartje, bleek na paar dagen helaas een paarse te zijn. Het plantje in perfecte staat en in originele verpakking terug gebracht om te ruilen voor een witte. Dat kon niet. Want: Geen geruil met levende materialen! Was de stelling. Onze repliek was dat er iets is verkocht wat niet juist blijkt te zijn. Daarop werd geantwoord: Wij hebben dat kaartje er niet ingezet, dat doen de klanten! Je kan veel zeggen, maar die laatste verzin je niet, los dat je natuurlijk zuinig wilt zijn op je klant. Jaar in jaar uit brachten we honderden euro’s naar dit bedrijf. Na deze ervaring stoppen we ermee. Inkoopprijs van de plant € 3,50. Goed gedaan tuincentrum Ockenburg!
Restaurant is slecht... Tosti die van binnen lauw is. Smoothies zijn niet koud. En als je er wat van zegt krijg je een sjago look naar je.
Mooi en sfeervol tuincentrum. Ik kwam voor Jasmijn en had die snel gevonden. Het was een kort eerste bezoekje maar ga graag een keertje terug, ook al zijn ze niet de goedkoopste.
Goed assortiment. Zeer speciaal is de jaarlijkse kerstshow, maar het hele jaar zijn er leuke en speciale acties en mooie producten. Een aanrader is het restaurant waar je al vroeg terecht kan voor veel lekkernijen... Of als rustmoment tijdens het tuinshoppen... Ook worden er workshops gegeven... Veel meer dan een standaard tuincentrum.
Perfect, prijzen zijn een beetje duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid