facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ocean and Lake

Ocean and Lake
Adres: Dorpsstraat 17, 3927 BA Renswoude, Nederland
Telefoonnummer: 0318 300 630
Staat: Utrecht
District: Renswoude
Stad: Renswoude
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 17
Postcode: 3927 BA


Openingstijden

maandag: 10:30–18:00
dinsdag: 10:30–18:00
woensdag: 10:30–18:00
donderdag: 10:30–18:00
vrijdag: 10:30–20:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wat een fantastische winkel! En wat een goede service! Ik wilde laatst 5KG steentjes kopen, echter waren er alleen 10KG zakken op voorraad. De medewerker belde de eigenaar op, en kreeg goedkeuring om er 5KG uit te halen. Ik vind dit echt ongekend goede service. Daarnaast ook een prachtig aanbod aan vissen, planten en toebehoren. Alles is schoon, je kan echt zien dat hier mensen werken met liefde voor het vak. Als ik 10 sterren kon geven, dan had ik het gedaan. Ik vind dit oprecht de beste aquarium speciaalzaak van Nederland, terwijl ik er al bij heel wat ben geweest.
Zeer uiteenlopende en verzorgde winkel. Uiterst vriendelijke medewerkers met veel kennis en ideeën. Ik ben recentelijk verhuisd naar deze omgeving en Ocean and Lake is voortaan mijn adres voor zeeaquaria!
Zoals altijd, super goed geholpen. Alle medewerkers zijn heel erg klantvriendelijk en allemaal hebben ze hun expertise.nOf je nu begint met een nano aquarium of al gevorderd bent of misschien een zout- of zoetwaterbak wilt, je kan hier heel goed terecht met heel veel keuze in vissen en hele mooie showbakken.
Begib november voor het eerst langs geweest en blij verrast met de mooie winkel en ruime keuze aan vissen, planten, koralen en accessoires. Alles netjes verzorgd, lekker overzichtelijk en behulpzame medewerkers! Heel blij met onze eerste aankoop, er gaan er vast nog meer volgen. Deze garnalen zitten in een Nano Qubic maar onze handen jeuken om de 60cm bak in te gaan richten, wij komen zéker terug!nnOh ja, lekker dat er ook een bak koffie genomen kan worden!
Hele mooie winkel. De medewerkers hebben verstand van zaken. En de prijzen zijn ook normaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid