facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Occasionkeuring Nederland

Occasionkeuring Nederland

Info

Online platform waarbij u eenvoudig, snel en betrouwbaar uw toekomstige auto kunt laten keuren. Voorkom een miskoop, kies voor zekerheid.



"Aankoopkeuring auto of camper nodig in Nederland?Als je een tweedehandsauto of camper op het oog hebt, wil je niet voor verrassingen komen te staan. Laat daarom via Occasionkeuring Nederland de auto keuren bij een van onze 500+ BOVAG aangesloten keuringsstations, verspreid over heel Nederland. Een BOVAG-monteur controleert jouw toekomstige auto waardoor je geen onnodig risico loopt.Altijd en overal uw persoonlijke auto-expert op zak. Vandaar aanvragen is morgen keuren!"
Adres: Weert
Telefoonnummer: 0619222926
ln.dnalredengnirueknoisacco@ofni
Stad: Weert



op zoek naar gerelateerd: www dekra nl, keuringsstation anwb, vestigingen dekra nederland, anwb keuring op locatie, auto kennis nl ervaringen, garantie afloop keuring anwb, einde garantie keuring dekra, aankoopkeuring rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Mossel Ford Performance Center Weert Van Mossel Ford Performance Center Weert 2 km Klantenservice staat niet in hun woordenboek. Weken moeten wachten op een klein onder...
Autobedrijf Greijmans Weert Autobedrijf Greijmans Weert 4 km De enige garage voor mij. Wat een fijn bedrijf! Ze geven eerlijk advies, trekken je n...
LuxaCars LuxaCars 5 km Auto inkoop, verkoop, reparatie, export en import
Outlet Europa Service Outlet Europa Service 5 km Hier toont Europa Service informatie over de Outlet van JOng Gebruikte en nieuwe Auto...
Recensies
Ik besloot toch net voor de koop een keuring te laten doen. Omdat de verkoper de volgende dag op vakantie ging moest het dezelfde dag gebeuren. Bij een net Bovag bedrijf 10 minuten bij de verkoper vandaan. 1 uur keuren en binnen een uur het rapport op de mail. En ik mocht zelf in de werkplaats onder de auto kijken. Zat wel 35 euro spoed toeslag op maar dat vind ik reëel. Kortom. Ik kan het u aanbevelen.
Chapeau, Ik ben goed en professioneel geholpen, snel keuringsrapport ontvangen. Koop nooit een tweedehands auto zonder keuring rapport. Ook dealers zijn niet te vertrouwen, verkopen auto na aanrijding en grote slechte schadeherstel, aan koper geen informatie, Suzuki dealer Amstelveen bij voorbeeld..
De autoverkoper kon mij, naar mijn mening, onvoldoende informeren over de auto die ik via Marktplaats op het oog had. In overleg met de verkoper maakte ik met een paar muisklikken een afspraak met Occasionkeuring Nederland. Op de afgesproken plaats en tijdstip stond de koffie klaar en toog de monteur aan het werk. Binnen het uur had ik een gedetailleerd rapport in handen waarmee ik terugging naar de verkoper. Naar aanleiding van het rapport werd de prijs aangepast. Ik ben dik tevreden!
Allereerst alle lof aan Occasion Keuring Nederland! De medewerker heeft mijn super geholpen en het e.e.a geregeld met de garage. Bij de garage ben ik super goed geholpen en heb ik onafhankelijk advies gekregen. Hij heeft mij echt alles laten zien wat hij als koper ook zou willen weten/zien. Ik heb veel kosten en risico’s bespaard door een echte deskundige naar mijn toekomstige auto te laten kijken. Ik ben dus super tevreden behalve over de auto zelf. Maar ik ben blij met de keuze die heb gemaakt om de auto te laten schieten. Ik zal jullie de volgende keer zeker weer inschakelen! Hartelijk dank voor de goede service!
Heel fijn geregeld, snelle communicatie. De keuring vond plaats bij een nette en betrouwbare garage vlakbij. Ook daar netjes behandeld en goede uitleg gekregen. Het rapport direct per mail ontvangen en daarna nog een berichtje ontvangen met de vraag of alles naar wens was verlopen. Al met al een hele prettige ervaring!
Prima Bovag garagebedrijf bij P. de Rover,in Hardinxveld Giessendam, uitstekend geregeld via Occasionkeuring Nederland ,kregen goede en duidelijke uitleg over hoe de keuring in zijn werk ging. Aanrader.
Mag wel zeggen dat ik netjes ben behandeld bij de Snep en een hele goede logische uitleg heb gekregen over alles. De monteur had geduld en voelt de situatie goed aan. Echt een aanrader. Ik ga zeker terug voor een aankoopkeuring bij aanschaf andere auto.... Gr Pablo
Geweldig en buitengewoon goed geholpen. De monteur had na de aankoopkeuring, keurig de tijd om het een en ander uit te leggen! Op een professionele manier. Ik ben zeer tevreden over de service en ik ben goed op weg geholpen door het team OKN. @ Jill van OKN, ben ook blij over jouw manier van handelen; zo last minute toch nog even een aankoopkeuring voor mij geregeld! Top...Ben je zeer dankbaar. Dankzij de aankoopkeuring en het gesprek met de monteur heb ik de auto aangeschaft! Dikke 10 voor het team OKN.
Prima keuring gehad met een positief oordeel van de auto. Waarbij we over zijn gegaan tot de koop. Aanrader!
Goede ervaring met dit bedrijf! Occasionkeuringen worden vlot geregeld en wij hebben alleen maar goede ervaringen als één van de aangesloten keuringsbedrijven met Occasionkeuring Nederland. Aanrader voor als je je niet zeker voelt over de aankoop van een auto. Het is tenslotte vaak een heel bedrag wat je uitgeeft aan een auto en dan is het fijn als een ter zake deskundige meekijkt en denkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid