facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ocakbasi 27

Ocakbasi 27

Info

Turks Eethuis in Lelystad, waar alle gerechten elke dag worden bereid uit verse ingrediënten en 'live' op de grill worden bereid.

Geschiedenis

Turks Eethuis in Lelystad, waar alle gerechten elke dag worden bereid uit verse ingrediënten en 'live' op de grill worden bereid.



"Turks restaurant waar u zich thuis voelt. Met een prachtige houtskoolgrill waar alles live op de grill word gebakken. Naast een rijk menu kunt u ook genieten van een lekker kopje Turks thee of koffie in ons café gedeelte op het terras."
Adres: Kamp 42-12 , Lelystad 8225 HN, NL
Telefoonnummer: 0320 795 463
Stad: Lelystad
Route: Kamp 42-12
Postcode: 8225 HN



op zoek naar gerelateerd: ocakbasi 27 openingstijden, ocakbasi lelystad contact, ocakbasi lelystad menu, marmaris lelystad, ocakbasi 27 lelystad telefoonnummer, ocakbasi geleen, ocakbasi lelystad telefoon, doner lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faco Lelystad Faco Lelystad 1 km Vandaag o.a. een 'Kapsalon Kebab' besteld. Voor de tweede keer een waardeloze maaltij...
Recensies
Een redelijke locatie om te eten. Ze doen hun best maar... moet nog meer dan dat gebeurenEten: 3/5
Een restaurant met een overdekt terras. Vriendelijk personeel. Na het voorgerecht moesten we wel lang wachten op het hoofdgerecht. Voorgerecht: Linzensoep: was goed Meze met brood bestaande uit cacik en ezme: heerlijk. Adana schotel bestaande uit 2 adana's patat en salade: deze was echt lekker Kipvleugel schotel: was heerlijk goed doorgebakken niet aangebrand. Helaas geen tijd voor een toetje.
niet aan te raden. We bestelden toen stond er 38 minuten bezorgtijd. 1 uur later gebeld waar het bleef, was druk dus zouden het nu maken en bezorgen. Weer anderhalfuur later was het er nog niet. Wij bellen, bleek dat ze de helft van de bestelling niet konden maken omdat het op zou zijn en dan aan ons vragen hoe we dit gaan oplossen? En nu nog maar afwachten of het wel word bezorgd en of het wel te eten is. Jammer dat ze niet meespelen op dit soort dagen, meneer bleef maar herhalen dat het nieuwjaarsdag is. UPDATE: 3 uur later is het eten er. Omdat het zolang duurde zouden we iets lekkers erbij krijgen, dat hebben we inderdaad gekregen, maar stond ook op de bon. Ook nog eens te weinig geld terug gekregen van de halve bestelling die we niet kregen.
Bezorging 30 minuten te laat terwijl we 3 uur vantevoren besteld hadden missen er een knoflooksaus en een sambal. Wel vriendelijk goedeavond, helaas dan weer geen sorry. "Large" kapsalon blijkt wel wat "medium" te zijn. Wel patat en groenten, maar waar is de kaas en SERIEUS, maar 4 plakjes vlees??!!! Al jaren waren we fan, maar dit was dus de laatste keer!!
Woon zelf in Dronten, kom om de 2 weken om mijn broertje te zien hier in Lelystad. Sinds ik ocakbasi kapsalon heb gegeten, heb ik ook van geen ander een kapsalon gegeten. Bestelling was toen straks even mis gegaan maar kan gebeuren want iedereen is een mens! Netjes opgelost! Super service!
Super lekker eten fijn om weer heerlijk gegeten te hebben Ga zo door!!
Is echt heel lekker wat ze maken. Bezorging komt heel snel naar je huis toe!Eten: 5/5
We hebben de mixed grill voor 2 personen voor €35 besteld. Smaak van het vlees was prima. Voor dat geld verwacht je dan best wat vlees maar dat viel tegen. 5 kleine stukjes kip, 5 kleine stukjes biefstuk, drumsticks, llamsvleesrolletjes en durum. Sausjes, sla en brood waren wel vers en goed van smaak.
Super slecht gegeten.. bestelling klopte niet! En je hebt vet eten en je hebt dit.. smaakloos super vet hier nooit weer
Een restaurant waar we al zo lang komen en altijd de zelfde smaak en kwaliteit krijgen. Ga zo door!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid