facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Obvion. Wij verstrekken hypotheken aan particulieren uitsluitend via onafhankelijke adviseur. Hoe wil jij wonen?

Geschiedenis

Ons webcareteam is op werkdagen aanwezig van 8:30 tot 17:00 uur!

Je woonplek is meer dan alleen een huis, het is je thuis. Met alle dromen en wensen die daarbij horen en die zorgen dat jij lekker woont. Bij Obvion doen we er alles aan om die woondromen te laten uitkomen. Ook als die in eerste instantie onmogelijk lijken. We zoeken samen naar oplossingen die zo goed mogelijk bij jou passen. Zodat jij lekker kunt blijven wonen én leven. Want dát is onze drive; daarvoor maken wij ons sterk. Dat doen we niet alleen, maar samen met specialisten. Als je bij ons een hypotheek afsluit, dan loopt dat daarom ook altijd via geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Samen staan we tenslotte sterker. Obvion is 100% dochter van Rabobank en opereert vanuit Heerlen met ruim 630 medewerkers. Maak je ook kennis met ons?

Adres: Burgemeester de Hesselleplein 31, 6411CH Heerlen
Telefoonnummer: +31 (0) 88 1470 200
Stad: Heerlen
Route: Burgemeester de Hesselleplein 31
Postcode: 6411CH



op zoek naar gerelateerd: Obvion contact, Obvion telefoonnummer, Mijn Obvion, Obvion Rabobank, Obvion storing, Obvion adviseur inloggen, Obvion hypotheekrente, Obvion vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WerkenbijObvion WerkenbijObvion 0 meter
APG APG 242 meter APG is de club binnen ABP die voor u, of u nu wil of niet, uw geld investeert in wape...
Attentiv Hans Vangangelt Attentiv Hans Vangangelt 304 meter Financieel advies, Hypotheken, Zakelijke en particuliere Verzekeringen.
Van Geijn Assurantiën BV Van Geijn Assurantiën BV 1 km Goede info en uitleg ! Top geholpen ! Neemt alle tijd om duidelijk advies te geven.
AMK Administratie Kantoor Marga Kisters AMK Administratie Kantoor Marga Kisters 2 km Administratiekantoor voor alle zaken, financiële, belasting en boekhouding.
EinfacheCredite EinfacheCredite 7 km Wir helfen gerade in schweren Zeiten mit dem passenden Kredit Angebot
Recensies
Ik ben klant bij deze bank met mijn hypotheek maar heb achteraf spijt dat ik niet voor een "grotere" en bekende bank heb gekozen. Zij bieden bepaalde producten als duurzaamheidshypotheek in pilot vorm aan waar je als ondernemer überhaupt niet aan kan deelnemen terwijl ze alle gegevens van je hebben. Daarnaast toetsen ze je als klant "nadelig" inkomen van de vrouw waardoor je niet verder met ze komt. Dus mijn advies kies voor een partij die met je als klant meedenkt. Dit is een online bank waar je vroeg of laat tegen dichte deuren loopt.
Verschrikkelijk systeem je komt er niet in als je een hypotheek nodig hebt staan de deuren wagenwijd open Maar als je je jaaropgave wilt hebben per post dan kan dat niet dan moet je dat digitaal doen met verschrikkelijke lange wachtwoorden.bah bah bah
Er was iets fout gegaan met onze overbruggingshypotheek aankoop nieuwe woning, waar de notaris en de Obvion Bank zorg hadden moeten dragen. Hierdoor waren onze maandelijkse lasten tijdens de overbruggingshypotheek ineens een stuk hoger, omdat er bepaalde voorwaarden en regelingen niet naar elkaar gecommuniceerd waren en wij gewoon onze oude hypotheek erbij moesten blijven betalen kortom, dubbele maandlasten. De notaris en de Obvion Bank bleven naar elkaar wijzen, waarbij zowel de notaris als Obvion niet even de moeite wilde nemen om uit te zoeken waar het fout gegaan was. Met andere woorden: zoek het zelf maar uit. De dame van de bank in kwestie die we aan de telefoon hadden was zeer bot, was geen normaal gesprek mee te voeren. Uiteindelijk hebben we een tussenoplossing gevonden dankzij onze hypotheekadviseur, dat bracht nog steeds extra kosten met zich mee, maar in ieder geval was het nog te doen. Jammer, we hebben jarenlang zonder problemen onze oude hypotheek bij deze bank ondergebracht, ons vertrouwen in deze bank is nu wel grotendeels weg ...
In een uitdagende situatie heeft onze hypotheekadviseur Jan-Willem van de Poppe van Z&P Advies uit Nijkerkerveen samen met Obvion gekeken naar een passende hypotheek voor ons. Het was een intensief proces. We zijn heel blij met het resultaat. En bedanken Obvion voor de samenwerking.
Bouwdepot snel en goed geregeld ook het indienen van de nota gaat zeer eenvoudig en wordt snel betaald. Ben zeer tevreden met Obvion
Wij krijgen ineens een opslag in de definitieve offerte omdat voor de bepaling van de marktwaarde niet de taxatiewaarde, maar de 'stichtingskosten' van de nieuwbouw worden gebruikt. Inhoudelijk slaat dit natuurlijk nergens op. Waarom moeten we dan een taxatierapport aanleveren? De reactie van Obion, dan moet je na de oplevering maar nogmaals een taxatie laten uitvoeren. Dit is onnodig kostenverhogend en inhoudelijk nog steeds niet juist!
Geen zaken doen met deze club. Wij hebben een verhoogde inschrijving waar we gebruik van wilde maken, dat hebben we destijds gedaan om notariskosten bij een verhoging te voorkomen. Dat lukt, echter een verhoging moet via een adviseur en die vragen gemiddeld zo'n 3.000 euro om e.e.a. te regelen. Omdat we toch de verhoging wilden toch in zee gegaan met een adviseur. We vroegen 50.000 euro meer en een andere rente waardoor we, in totaal met verhoging, minder gingen betalen per maand. Ons huis heeft een overwaarde van ruim 300.000 euro. Obvion wilde in geen enkel opzicht meedenken.
Wij hebben onlangs bij Obvion een hypotheek afgesloten. De communicatie vanuit Obvion was duidelijk. Van te voren is duidelijke welke documenten er aangeleverd moeten worden. Als er vragen zijn belt Obvion direct met je adviseur en veel vragen kunnen daardoor zonder aanvulling snel worden beantwoord. Door dit alles kregen wij snel het finaal akkoord. Van voorbeeld offerte renteaanbod tot finaal akkoord duurde bij ons 1,5 week. Ik kan iedereen Obvion aanraden.
Kastje muur verhaal. Per 1 sept hypotheek gepasseerd. Nu 12 sept en bouwdepot nog niet in orde. Ontzettend nonsens mbt uitleg. Voorlopig nog bezig en geen oplossing.
Veel negatieve reacties welke ik hier terugzie, herken ik zelf ook. Bij aanvraag hypotheek duurt het erg lang voordat er een akkoord is. We kunnen het gevraagde bedrag aan hypotheek zonder probleem krijgen, maar Obvion is na de voorbeeldofferte al 2 maanden bezig om tot een definitief oordeel te komen! Passeerdatum is al over 2 weken, waardoor de spanning steeds hoger wordt. En dat terwijl het geen probleem hoeft te zijn. Jammer, aankoop van een huis dient juist een prettig proces te zijn waarbij je uitkijkt naar het een en ander, nu enkel stress voor wat betreft de hypotheek! Ook de verkopende partij hangt wekelijks aan de telefoon voor de stand van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid