facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OBS Ter Stege

OBS Ter Stege

Info

OBS Ter Stege is gelegen in Olst. LIEFDE, PLEZIER EN KENNIS. Dat zijn de drie basisbehoeften van mensen, van kinderen. Ons onderwijs berust daarop.

Geschiedenis

LIEFDE, PLEZIER EN KENNIS
Dat zijn de drie basisbehoeften van mensen, van kinderen. Ons onderwijs berust daarop. We zijn een kleurrijke school, dus een prima plek om in het net zo kleurrijke Nederland je plaats te leren bepalen. Om te leren wat respectvol omgaan met elkaar betekent. Dat is erkennen en accepteren dat een ander ánders kan en mag zijn. Dat is een levenslang leerproces, waar je zo vroeg mogelijk mee moet beginnen. Veiligheid en plezier op school en een vriendschappelijke omgang met elkaar staan centraal.



"Bij Opwaardz leer je niet alleen uit de boeken. Je mag lekker met je handen in de aarde wroeten. Proeven, voelen en leren. Zo doen we dat bij Opwaardz."
Adres: Ter Stegestraat 23, 8121 XB Olst
Telefoonnummer: 0570561805
Stad: Olst
Route: Ter Stegestraat 23
Postcode: 8121 XB



op zoek naar gerelateerd: Opwaardz Olst, IJsselwijs Olst, Scholen Olst, Basisscholen Olst, Prins Willem Alexanderschool Olst, Jeelo onderwijs, Stichting De Mare RAALTE, Mijn Jeelo De Gouden Griffel nl
Recensies
Overvolle klassen. Dikke puinhoop. Slecht onderwijs. Onveilige plek.
Super leuke school!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid