facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OBS 't Ravelijn

OBS 't Ravelijn

Info

'Ieder kind is uniek en dat is maar goed ook'

Geschiedenis

't Ravelijn is een openbare basisschool, gelegen in het stadje Ravenstein. Alle kinderen zijn welkom op onze school ongeacht hun achtergrond, geloof of nationaliteit. Ze leren voor zichzelf op te komen en daarbij anderen in hun waarde te laten. We vinden gelijkwaardigheid, samenwerking en communicatie pijlers van ons onderwijs.

Samen leven, samen werken en samen leren
We accepteren, respecteren en waarderen alle verschillen tussen mensen. We gaan ervan uit dat elk kind wil leren en dat dat het beste gebeurt in een warme, veilige omgeving. Wij leren onze leerlingen zelfstandig te werken. Ze zijn heel gestructureerd bezig met hun eigen ontwikkeling. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan samenwerken, zowel binnen de eigen groep als met kinderen uit andere groepen.

Samenwerken met ouders
De school vindt het belangrijk dat ouders / verzorgers nauw bij de school betrokken zijn. De school streeft daarbij naar een open en eenduidige communicatie. Daarnaast is de hulp van ouders / verzorgers bij een groot aantal activiteiten onmisbaar.

Adres: Stationssingel 7, 5371 BB Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486- 412918
Stad: Ravenstein
Route: Stationssingel 7
Postcode: 5371 BB


Recensies
Schoolkamp is afgelast, dus ik kan deze school geen perfecte score geven
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor OBS 't Ravelijn.

Ravenstein basisschool

openingstijden, locatie, vervoer. Stationssingel 7 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. OBS 't Ravelijn adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met OBS 't Ravelijn. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over OBS 't Ravelijn delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid