facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OBS De Wyken

OBS De Wyken

Info

Onze school is een openbare basisschool. Dat betekent dat de school openstaat voor iedereen, met respect voor ieders culturele en/of levensbeschouwelijke achtergrond. Als school willen we meer zijn dan een leerinstituut.

Geschiedenis

Het uitgangspunt van onze school is, dat alle kinderen en ouders zich thuis moeten voelen op De Wyken. Er wordt veel aandacht gegeven aan:

respect - tolerantie - acceptatie - solidariteit – zelfstandigheid – samenwerken - welbevinden en verantwoordelijkheid!!

Adres: Keizersmantel 1, 8607 GM Sneek
Telefoonnummer: 0515 411 213
Stad: Sneek
Route: Keizersmantel 1
Postcode: 8607 GM



op zoek naar gerelateerd: Vrije school Sneek, De Zwette Sneek, KyK scholen, Vacatures KyK, Krêft yn kollektief, Zwetteschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CBS de Vuurvlinder - Sneek CBS de Vuurvlinder - Sneek 0 meter Een hele fijne school waar de kinderen graag naartoe gaan.
Sbo Wetterwille Sbo Wetterwille 2 km Vertaald door Google hoi Origineel Hoi
Recensies
Fijne school voor onze dochter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid