facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OBS De Opslach Wommels

OBS De Opslach Wommels

Info

Van OPSLACH tot BOPPESLACH: Samenwerken aan persoonlijk onderwijs! Kernwoorden: Respect, betrokken, coöperatief en toekomstgericht.

Geschiedenis

‘De Opslach zijn we samen van klein naar groot’.
Onze school streeft naar eigenheid, openheid en respect. Wij willen op onze school het accent leggen op actieve pluriformiteit. We willen openstaan voor eigenheid dus verscheidenheid. We willen bewust kijken naar de verschillen, naar de oorzaken die aan de verschillen ten grondslag liggen en naar de gevolgen, die deze kunnen hebben voor de omstandigheden waarin mensen leven.

De Opslach wil toekomstgericht onderwijs bieden in de breedste zin van het woord en zich profileren als talentenschool. Modern en open onderwijs, gericht op dynamiek en talenten en passend bij ieder kind. De Opslach wil een school zijn waar leerkrachten, kinderen en ouders zich goed voelen en optimaal kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

De Opslach is een openbare basisschool. Dat betekent dat de school openstaat voor iedereen, met respect voor ieders culturele en/of levensbeschouwelijke achtergrond.

Lees meer op onze website: www.obsdeopslach.nl

Adres: Walperterwei 14c, 8731CD Wommels
Telefoonnummer: 0515-331844
Stad: Wommels
Route: Walperterwei 14c
Postcode: 8731CD



op zoek naar gerelateerd: Basisschool Winsum, Dorpsfeest Wommels 2023, It Funemint wommels, Obs De Romte, It Bynt Winsum, De Romte Itens
Recensies
Hele fijne school, persoonlijk en fijne sfeer!
School met visie! Past goed bij mij.
Vertaald door Google U kunt hier online bestellen en kinderen meenemen. De kwaliteit varieert, maar ten minste één van hen was de beste maaltijd die ik ooit heb gehad. Persoonlijk beveel ik de raciale variëteit aan. Origineel You can order online and take away children here. Quality varies but at least one of them was the best meal ive ever had. I personally reccomend the racial variety dish.
Vertaald door Google superschool Origineel super school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid