facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obs de Krulder

Obs de Krulder

Info

Openbare basisschool Obs de Krulder in Katwijk

Adres:
Telefoonnummer: 0714082550
Stad: Katwijk aan Zee



op zoek naar gerelateerd: OBO basisschool, Stichting Openbaar Onderwijs, Stichting basisonderwijs, OBODB
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kiteschool De Kiteschool 1 km Mobiel nummer: 0642745839, E-mailadres: [email protected]
Recensies
Een fijne school, waar leerkrachten oog hebben voor de leerlingen. Onder andere door te kijken waar de leerling goed in is en dat meer te laten ontwikkelen. Leerwerk op maat. Ook communicatie tussen leerkracht en ouder is prettig, dit mede door het ouderportaal, waar leuke foto's op worden geplaatst van bijvoorbeeld activiteiten/vieren verjaardag.
Goede school met zeer betrokken docenten, veel activiteiten, plezier en altijd een warme en gezellige sfeer. Het Dalton onderwijs geeft onze kinderen net even meer vertrouwen in hun kunnen, waardoor alles leuker wordt.
Knus en kleine school, je wordt gezien! Door mede klasgenoten en het team. Geen nummertje, je doet er toe. Je ontwikkeling staat centraal, jij als kind staat in de spotlight en wordt langzamerhand een persoon die vol vertrouwen, zelfstandigheid en een goed gevoel de juiste keuzes kunt maken!
Een school die echt oog heeft voor wat een leerling nodig heeft. Veiligheid, uitdaging en vriendschap.
Vertaald door Google Dit is de beste school ooit, je bent er slanker van Origineel Dit is de beste school ever je word er slimmer van
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid