facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obs De Jutter

Obs De Jutter

Info

De Jutter is al meer dan 25 jaar een fijne school in de wijk Vinkeveld in Noordwijk. De Jutter is een prima school met een goede sfeer en een fijn team.

Geschiedenis

De Jutter is een fijne basisschool voor álle leerlingen, ook voor kinderen met een leerachterstand of een leervoorsprong. Sinds februari 2009 heeft de school een da Vinci afdeling voor voltijds onderwijs aan hoogbegaafde kinderen.
Vanaf groep 1 krijgen de leerlingen Engels aangeboden. Ook biedt de school de gelegenheid om schaken en Spaans te volgen.

De Jutter werkt volgens Daltonprincipes. Onze manier van werken biedt de leerlingen een duidelijke structuur. In een veilige omgeving leren de leerlingen ook om samen te werken, om keuzes maken en om verantwoordelijkheid te nemen.

Verantwoordelijkheid:
Vanaf groep 1 leren onze leerlingen keuzes maken wat betreft hun onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd vrijheid en medeverantwoordelijkheid leren nemen voor eigen presteren en voor de sfeer in de groep en inrichting van hun omgeving.

Zelfstandigheid:
Onze leerlingen werken aan een taak en plannen hun werk gedeeltelijk zelf. De leerlingen leren zelf oplossingsmethoden zoeken en problemen oplossen. Dit gebeurt al vanaf groep 1. Instructie gebeurt: individueel, in kleine groepjes en klassikaal. Door deze manier van werken is er ruimte voor pré-teaching, verlengde instructie...

Samenwerking:
Samenwerking is binnen de maatschappij, dus binnen onze school, zeer belangrijk. Samenwerking bevordert onderlinge contacten en is van belang voor het verbeteren van de sfeer in een groep.
De vaardigheden die de kinderen bij deze principes ontwikkelen en waar ze mee experimenteren, zorgen ervoor dat ze goed voorbereid worden op hun functioneren in hun verdere leven.



"Op Openbare Basisschool Wereldwijs werken we met IPC, eigenaarschap, bewegend leren, programmeren met robots. We zijn een kleine school waardoor we veel oog hebben voor het individuele kind. Ben je benieuwd naar onze school? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op."
Adres: Alk 82, 2201 XP Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-3621554
Stad: Noordwijk-Binnen
Route: Alk 82
Postcode: 2201 XP


Recensies
Super fijne school! Veel aandacht en plezier met de kinderen en voor de kinderen.
Goede basisschool. Mijn dochter gaat elke dag met plezier naar school.
Vertaald door Google Ging in 2010-2012 naar deze school. Beste school waar ik ooit ben geweest van de 3, leuke leraren en ik heb veel geleerd ook de Nederlandse taal! Origineel Went to this school back in 2010-2012. Best school I’ve ever been out of 3, nice teachers and I learned a lot included the Dutch language!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid