facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OBS De Heerd

Info

Basisschool De Heerd is een openbare school waar kinderen welkom zijn, ongeacht de specifieke onderwijsvraag en begeleidingsbehoefte.

Geschiedenis

De Heerd staat bekend als een school met een uitstekend pedagogisch klimaat, waar aandacht en waardering is voor de eigenheid van kinderen. De Heerd biedt rust en structuur, wat het geven van onderwijs aan leerlingen met uiteenlopende onderwijs- en zorgvragen ten goede komt. De sfeer, de sociale omgang en de respectvolle interactie worden vaak genoemd als sterke punten van De Heerd.

Betrokkenheid van ouders bij diverse schoolactiviteiten geeft een gevoel van saamhorigheid en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen.

Op De Heerd streven we naar een cultuur waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt voor een veilige en vreedzame school. Pesten wordt niet getolereerd. Ook vinden we zorg voor de omgeving belangrijk, wat tot uiting komt in bijvoorbeeld het groene schoolplein, of het belang van een opgeruimde school.



"Wij zijn een kleine basisschool die oog heeft voor de individuele leerling. Dit doen we vanuit een inclusieve gedachte, waarbij welzijn centraal staat."
Adres: Berkelwijk 33, 3831MN Leusden
Telefoonnummer: 0334943262
Stad: Leusden
Route: Berkelwijk 33
Postcode: 3831MN


Openingstijden

Maandag: 08:20 - 14:00
Dinsdag: 08:20 - 14:00
Woensdag: 08:20 - 14:00
Donderdag: 08:20 - 14:00
Vrijdag: 08:20 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Speciaal onderwijs Leusden, Basisschool Leusden, Taalschool Voila Leusden, Voila Leusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KLA4 Leusden KLA4 Leusden 830 meter Docenten zijn aardig alleen je kan snel gepest worden en buitengesloten worden en de...
OBS De Bongerd OBS De Bongerd 833 meter Ik kon hier op school en mijn eerste indruk was erg goed
CorDeo scholengroep CorDeo scholengroep 1 km Goede scholengroep met goede zorg voor de kinderen
Recensies
Ik zat hier vroeger op school toen ik 4/5/6 was ben nu 15 en het hele gebouw is veranderd echt niet leuk en schoolplein ook ik had nog geholpen en gwn vervelend maar ja niks aan te doen he
Goede school met aandacht en tijd voor de kinderen
Vertaald door Google Goede school Origineel Good school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid