facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obs De Dubbeldekker

Info

Obs de Dubbeldekker is een leuke school gelegen in Numansdorp. Wij beschikken over een mooi groot gebouw waardoor er voldoende ruimte is om te leren!

Geschiedenis

Ruimte voor ontwikkeling!

Dat is wat u opvalt bij het betreden van de school. Wat een ruimte en wat wordt er altijd weer gewerkt aan ontwikkeling. De ontwikkeling van uw kind, maar ook van het team, de school. Want onderwijs staat niet stil. Er zijn altijd weer nieuwe zaken, nieuwe inzichten, nieuwe middelen en er is altijd weer de vraag doen we de goede dingen en doen we de dingen goed?

Onze school heeft twee verdiepingen, met heel veel verschillende werkruimtes waar we van alles mee kunnen doen. Om deze mogelijkheden ten volle te benutten wordt er nauw samengewerkt binnen meerdere leerjaren. Zo hebben we een speelstraat voor de kinderen van de groepen 1 en 2 en pleinen voor de hogere groepen. Binnen een samenwerkingsgroep kan er groepsdoorbroken gewerkt worden. Hierdoor kunnen we o.a. groepsdoorbroken instructiegroepen formeren, de kwaliteit van de creatieve lessen verhogen en hebben kinderen meer mogelijkheden voor onderling contact. Ook wordt er door de leerkrachten nauw samengewerkt en geven zij met een kleine groep vorm aan de uitvoering van het onderwijs en de zorg.

Het onderwijs op de Dubbeldekker wil de brede vorming van kinderen bevorderen. Ons onderwijs richt zich in eerste instantie op de cognitieve basisvaardigheden, maar ook de emotionele en verstandelijke ontwikkeling, de ontwikkeling van de creativiteit en het verwerven van sociale, culturele en lichamelijke vaardigheden zijn van belang. De inhoud van het onderwijs wordt bepaald door de vraag wat een leerling aan kennis en vaardigheden nodig heeft voor een succesvolle toekomst.

Kijkend naar de leeropbrengsten en onderwijsbehoeften van kinderen hebben we een aanbod op drie niveaus beschreven. Zo is er per vakgebied beschreven wat het basisaanbod is ( hierinn staan o..s. de doelen en de werkwijze beschreven), een intensief aanbod ( voor die kinderen die niet genoeg hebben aan het basisaanbod) en een talentenaanbod ( voor kinderen waarvoor het basisaanbod niet volledig nodig is. Zij hebben bepaalde doelen bijvoorbeeld al gehaald)

Naast dit aanbod wordt er ook nog gewerkt met onze "Sprintergroep". Deze kinderen werken met een eigen onderwijsaanbod ( de Sprintermap) in deze map zit een routemap ( verkort aanbod rekenonderwijs) en aanvullende uitdagende opdrachten. De Sprintermap wordt wekelijks apart met een leerkracht besproken.

Soms zijn de einddoelen voor kinderen niet haalbaar. Zij krijgen dan een eigen leerlijn ( het Ontwikkelingsperspectief)

Meer informatie over ons onderwijsaanbod en de organisatie hiervan kunt u vinden in de schoolgids en ons zorgplan.

Adres: buttervliet 2, 3281LK Numansdorp
Telefoonnummer: +31186681363
Stad: Numansdorp
Route: buttervliet 2
Postcode: 3281LK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:15
Dinsdag: 08:30 - 15:15
Woensdag: 08:30 - 12:15
Donderdag: 08:30 - 15:15
Vrijdag: 08:30 - 15:15


op zoek naar gerelateerd: De Dubbeldekker Hilversum, Dubbeldekker vakanties, Dubbeldekker NS, Dubbeldekker Londen, Dubbeldekker vliegtuig, Schooltijden Dubbeldekker Numansdorp, Ons team juf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bron Numansdorp De Bron Numansdorp 439 meter Vertaald door Google HOE Origineel CUM
OBS de Takkenbosse OBS de Takkenbosse 540 meter
Recensies
Ze doen niks aan pesten. En ze leren het verkeerde want op de middelbare zeggen ze dat je op de basisschool het verkeerde hebt geleerd en op de middelbare leggen ze het veel beter uit.
geen toekomst.....
wat een stomme school zeg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid