facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OBS De Blokstoeke

OBS De Blokstoeke

Info

Een fijne school voor prachtig onderwijs in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Geschiedenis

Talentontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Het zorgt ervoor dat we uit elk kind het maximale halen. Niet alles op een 'talige manier' leren, maar ook door creativiteit en samenwerking. We hebben betrokken ouders en samen met hen zorgen we voor de beste begeleiding op weg naar succesvol voortgezet onderwijs en goed burgerschap.

Op onze school gaan ouders en team, leerkracht en kinderen, kinderen en ouders en kinderen onderling, respectvol met elkaar om. Iedereen die bij ons wil werken of leren 'tekent' hiervoor.

Adres: Oranjestraat 2b, 7676 BH Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546-659418
Stad: Westerhaar-Vriezenveensewijk
Route: Oranjestraat 2b
Postcode: 7676 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fontein, locatie Oranjestraat De Fontein, locatie Oranjestraat 29 meter De Fontein Oranjestraat 2C 7676 BH Westerhaar 0546 658122
Recensies
Erg leuke kleine basisschool. Door de kleinere groepen erg goede begeleiding van de kinderen.. Ze kunnen allemaal op eigen niveau werken om verveling te voorkomen. Een goede sfeer op school.
een top school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid