facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obs de Baayaert Wouw

Obs de Baayaert Wouw

Info

De Baayaert is de Openbare Basisschool in Wouw (Gemeente Roosendaal). De naam “de Baayaert” is een toponiem en betekent:
plaats waar iedereen welkom is.



"Kinderopvang en basisschool onder één dak in Wouw. Dat is handig voor jou én vertrouwd voor je kind. Bij Kindcentrum de Baayaert in Wouw leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten kinderen van 0 t/m 12 jaar in één gebouw. Hier werkt heel het team vanuit één visie. Voor de kinderen betekent dit dat er een vloeiende overgang is tussen opvang en onderwijs en dat er een breed activiteitenaanbod is. Kindcentrum de Baayaert is een sfeervol kindcentrum waar zorg en aandacht is voor elk kind. Op school is er, naast de kernvakken, veel aandacht voor het welbevinden van alle kinderen. Volg ons ook op Facebook! @kindcentrumdebaayaert."
Adres: Braak 1, 4724 DS Wouw
Telefoonnummer: 0165 303370
Stad: Wouw
Route: Braak 1
Postcode: 4724 DS


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 15:00
Dinsdag: 08:45 - 15:00
Woensdag: 08:45 - 12:30
Donderdag: 08:45 - 15:00
Vrijdag: 08:45 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Baayaert kalender, Schoolgids Baayaert, De Stappen Wouw, Peuterspeelzaal Wouw, De Stappen Wouw nieuwbouw, BSO Wouw, Sandra van Sint Annaland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KPO basisschool De Stappen KPO basisschool De Stappen 353 meter Basisschool De Stappen in Wouw
Recensies
Goede school er is een luisterd oor en denken met met je als ouder. Kinderen staan voorop
Kleine fijne school waar kinderen al heel snel iedereen kent en samen ook activiteiten en opdrachten uitvoeren. Goede balans tussen de kernvakken en leren jezelf vrij te presenteren in een groep. Team leerkrachten dat vraagt om hulp van ouders bij activiteiten en beleid vormen. Ouders worden door directie en team betrokken en geïnformeerd op allerlei punten rondom school en onderwijs.. Al tien jaar zijn wij als ouders tevreden en zijn blij dat onze jongste ook met plezier zijn basisschooltijd doorloopt op de Baayaert.
Geweldige school, naar mijn mening is er de juiste balans tussen prestatie en het welzijn van de kinderen; werken in teams wordt gestimuleerd, er wordt gekeken naar en rekening gehouden met ieders persoonlijke ontwikkeling en groei op allerlei vlakken. Volgens mij creëer je in zo'n omgeving geweldige kleine, en later grote mensen!
Fijne, sfeervolle school. Kinderen zijn er op hun plek. Enthousiast lerarenteam dat voorziet in zorg en aandacht voor alle kinderen. Als ouders wordt je op een actieve manier betrokken bij de schooltijd van je kinderen.
Mijn zoon zit hier op school. Hij vindt het leuk en alles is goed geregeld.
Heeft goed advies, helpt alle kinderen ook die minder goed mee kunnen of juist degene die meer uitdaging nodig hebben goed antipest beleid. Wordt hier goed naar kinderen en ouders en de wensen geluisterd en advies gegeven.
kreeg zware depressie van deze school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid