facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obitus Uitvaartverzorging

Obitus Uitvaartverzorging

Geschiedenis

U verdriet onze zorg

Obitus is een uitvaartonderneming waarbij zorg, aandacht en tijd centraal staan. U als nabestaande heeft het al moeilijk genoeg en zijn wij daar om luisterend naar uw wensen de uitvaart te begeleiden en u de zorg vanaf het moment van overlijden tot en met na de uitvaart uit handen te nemen.

Obitus uitvaartverzorging

Adres: Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-700265 / 010-3074895 / 0164-700249
Stad: Hellevoetsluis


Recensies
Zeer professioneel. Erg betrokken bij ons als nabestaande. Zelfs toen er iets niet ging zoals gepland. Werd het direct opgelost. Lia was er binnen 15 minuten. Peter heeft mijn moeder verzorgd en deed dat uiterst professioneel. We waren er bij en Dat was een hele ervaring. Obitusuitvaart.nl is een aanrader voor een ieder die voor dit verdriet komt te staan.
Afgelopen 27 augustus voor de tweede maal in 1 jaar tijd "'n uitvaart moeten regelen..Gelukkig zijn Peter en Lia ''n fantastisch professioneel koppel die al onze zorgen omtrent de uitvaart uit handen heeft genomen. En met veel respect voor onze wensen. Geen moeite is hun te veel om z''n dag vlekkeloos te laten verlopen. Onze dank gaat dan ook uit naar Peter en Lia . Namen de Familie Van der Sijde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid