facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obisk Sleeuwijk

Info

Obisk is de fietsspeciaalzaak in Sleeuwijk.



"Welkom! Wij zijn fietsspeciaalzaak Obisk uit Sleeuwijk. Al meer dan 20 jaar zijn wij het adres voor zowel de sportieve als de recreatieve fietser.Bent u opzoek naar een sportieve uitdaging op twee wielen, rijdt u naar het werk of komt u een proefrit maken op een elektrische fiets? Voor groot en klein hebben wij de nieuwste fietsmodellen op voorraad, ook geven we u graag passend advies bij uw wensen.U kunt bij ons terecht voor vakkundige reparatie, verhuur, verkoop van accessoires, kleding en advies. Onze slogan: Aandacht, maakt fietsen mooier!"
Adres: de Hoogjens 16, 4254xw Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0183600630
Stad: Sleeuwijk
Route: de Hoogjens 16
Postcode: 4254xw


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: OBISK openingstijden, Obisk Sleeuwijk openingstijden, Fietsverhuur Sleeuwijk, Van Helden Tweewielers, Sleeuwijk fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Obisk Obisk 97 meter Top zaak met top service
Recensies
Eindelijk een echte fietsenmaker, iemand die er verstand van heeft! Mijn oude Gazelle Lausanne heeft al 2 keer gehoord dat de versnelling niet meer gerepareerd kan worden omdat Shimano voor dit model geen onderdelen meer levert. Ik rijd dus al jaren met 1 t/m 5 ipv 1t/m 8 De fiets gebracht voor smering en rem maar toch de versnelling nog even ter sprake gebracht. Zegt die monteur dat hij dat wel kan fiksen, ik kon het nauwelijks geloven, maar bij ophalen bleek het gewoon waar te zijn. Service waar je blij van wordt, helemaal TOP.
Mooie winkel en deskundig personeel. Mijn racefiets voor een beurt aangeboden en ziet er weer picobello uit. Bedankt team OBISK.
Fantastische zaak. Wij waren op een zaterdag een dagje weg, en kregen problemen met onze fietsdrager. Die is die dag gerepareerd terwijl wij de mooie omgeving verkenden. Bij terugkomst was de fietsdrager gerepareerd., en konden wij weer veilig terug naar huis. Heel erg bedankt!!
Lieve, vriendelijke mensen, die veel verstand van fietsen hebben, en net zolang zoeken...voor de juiste fiets...een dankbare Martha Zaalberg-Swart.
Mijn man en ik hebben zojuist 2 E-bikes gehuurd bij OBisk. Dino en Arnoud namen fijn de tijd voor ons, er werd nog even een mooie fietsroute uitgeprint en ingetekend op de kaart. Een bandenplaksetje meegegeven en een telefoonnummer voor het geval dat.... Bij terugbrengen van de overigens prima E-bikes werd ons nog wat te drinken aangeboden en werden we geattendeerd op de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet. En natuurlijk spraken we over de prachtige omgeving. Heren, dank jullie wel! Mensen, we adviseren om bij OBisk je fiets te huren. Prima prijs-kwaliteit verhouding en een hoop meer!
Dino, ik als oud powerlifter nu op een race fiets. Wat gaaf is deze sport een nieuwe uitdaging voor mijn. En jij Dino maar zeggen doe het voor ontspanning of voor de fun. Nu Dino niks is nimer waar, er wordt wederom elke keer als ik ga fietsen geknalt en gaan. Heerlijk en top, Dino dank dat je mijn geholpen heeft aan deze mooie fiets. Ik ben bij Obisk Bike imort te Sleeuwijk netje en naar alle tervredenhied geholpen. Dino dank voor alles, gr Cor
Obisk is een fijne en klantvriendelijke zaak. Dino neemt de tijd voor je, reageert snel per mail en heeft zeer veel kennis om het fietsen weer leuk te maken!!
Goede service en snel en deskundig advies voor een gebroken ketting op de 1e fietsdag van onze fietsvakantie. Top!
zeer kalm en prettig geholpen, oude fiets prima prijs voor ontvangen, nieuwe fiets helemaal ok. niet makkelijk vindbaar als je niet bekend bent in sleeuwijk, maar is het zoeken waard!
Super mooie fiets gebouwd door Obisq al m’n wensen vervuld top winkel bedankt Dino en werknemers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid