facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obese-Centrum Nederland

Obese-Centrum Nederland

Info

Een team van diëtisten, beweegdeskundigen, obesitas coaches, leefstijl coaches en fysiotherapeuten onder één dak Met maar één doel.. jouw doel.

Geschiedenis

Vanaf februari 2016 staat er een team van (sport)artsen, diëtisten, fysiotherapeuten, obesitas coachen en beweegdeskundigen voor je klaar.

Eén team die samenwerkt om jouw doelen te behalen. En niet alleen een specialistisch team, je komt zelf ook in een team van medestanders. Want je hoeft het niet meer alleen te doen.

Heb je interesse dan kun je ons alvast mailen. Binnenkort wordt de website gelanceerd en vind je alle informatie over onze bijzondere aanpak.

Ook voor mensen die niet willen, kunnen of niet in aanmerking komen voor operaties maar wel specialistische zorg nodig hebben.

Wij beschikken over leslokalen, zwembad, kleedkamers met douchegelegenheid, sauna, sportruimten, fitnessruimte, horecagelegenheid, behandelkamers en een sportmedisch centrum.

Ben je al geopereerd maar heb je nog steeds intensieve steun nodig. Ook dan kun je ons mailen.

Het gaat ons niet alleen om het afvallen, maar een langdurig traject om mensen weer gezond, vitaal en fit te krijgen. SAMEN !

Adres: Sportlaan 3a, 2841 EB Moordrecht
Telefoonnummer: 0182-375555
Stad: Moordrecht
Route: Sportlaan 3a
Postcode: 2841 EB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00
Zondag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cool2BFit Moordrecht Cool2BFit Moordrecht 23 meter Fit worden en afvallen op een 'Coole' manier!! Een programma speciaal voor kinderen v...
Comfort Haarwerken Comfort Haarwerken 521 meter Voor mijn ongeneeslijk zieken moeder zijn wij op advies van het ziekenhuis terecht ge...
Massagepraktijk Mireille Portier Massagepraktijk Mireille Portier 583 meter Ik kan zonder haar behandeling niet goed functioneren. Ze is erg bekwaam!
Vivere Vivere 687 meter Mooi pand en rustige omgeving. Medewerkers zijn vriendelijk, zorg is persoonlijk. Er ...
Uitzicht, praktijk voor jou en je kind Uitzicht, praktijk voor jou en je kind 856 meter Mijn naam is Sandra Sinot en in mijn praktijk wordt therapie aan kinderen, pubers en ...
Recensies
Goede diëtiste en leuke groepsbijeenkomsten. Persoonlijke begeleiding en motivatie niet wat ze beloven. Al met al een hoop geld voor een sportschool, een whatsappgroep en 1uur theorie in de week. Andere dingen zoals fysio, dietist en psycholoog zitten niet in het pakket en moet je dus extra voor betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid