facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Obbink B.V.

Obbink B.V.

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van Obbink B.V. Hier kunt vindt u alle informatie over, ons team, nieuws, sponsoring, en alles wat te maken heeft met consumenten elektronica,

Geschiedenis

Obbink B.V. is een specialist op het gebied van consumenten elektronica. Obbink is opgericht in 1934 door Gerrit Obbink, in Winterswijk. Sinds de oprichting is het motto "service" oftewel de klant mag bij Obbink meer verwachten. Sterker nog de service van Obbink mag gerust uniek genoemd worden.

Onze taak

Zorgen voor een goede relatie met klanten en leveranciers. En er voor zorgen dat we interessant blijven voor onze klanten doormiddel van nette winkels met het juiste aanbod en correcte en kundige medewerkers.

Producten

Bij Obbink vindt u alle grote merken in elke productgroep. Witgoed van: Miele, Bosch, Bauknecht, Siemens, AEG, Whirlpool, Liebherr, Samsung, LG en Zanussi. Computers van: Apple, Sony, Samsung, Asus, Acer en Toshiba. Hifi - Video van: Philips, Samsung, Sonos, Denon, NAD, Sony, LG, JVC, Panasonic, Marantz, Harman Kardon, Akai. En nog veel meer grote merken.

Adres: Patronaatsstraat 15, 7131CD Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544-394878
ln.knibbo@ofni
Stad: Lichtenvoorde
Route: Patronaatsstraat 15
Postcode: 7131CD


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: obbink bv lichtenvoorde lichtenvoorde, obbink aalten, obbink folder, obbink eibergen, obbink lichtenvoorde aanbiedingen, obbink borculo, obbink winterswijk, obbink ruurlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
headphonehome.nl headphonehome.nl 2 km Bij HeadPhoneHome vind je de nieuwste hoofdtelefoons. Altijd direct uit voorraad leve...
Recensies
Aardige jongeman Marco die alle tijd voor ons heeft genomen om de geluidsboxen te laten horen. Helaas konden we geen keuze maken. Naar de leiding van het bedrijf zou ik zeggen om eens te kijken of het niet makkelijker gemaakt kan worden om geluidsboxen te wisselen als je ze wilt horen. Steeds alles afkoppelen en aankoppelen moet je niet willen. Dat moet tegenwoordig toch wel anders kunnen. Voor ieder zou dat fijn zijn. Verder mooie ruime nette winkel.
3 jaar geleden ALLES nieuw gekocht bij Obbink in Lichtenvoorde, over geen enkele euro moeilijk gedaan onder het mom koop lokaal! Nu na 3 jaar zowel de wasmachine als de droger kapot!? Wasmachine en droger zijn beide al opgehaald, voor veel geld laten repareren. Toen de wasmachine terug kwam lekte hij water hele inbouwkast moeten schuren en lakken en de droger droogt helemaal niet meer! Via de telefoon krijg je alleen maar te horen dat ze gaan proberen om een onderdeel te vervangen maar niet weten of het daarmee verholpen is, sorry hoor jullie zijn de specialist! In de winkel heel vriendelijk personeel rondlopen, maar de service is ronduit slecht! Ik hoop dat dit snel opgelost wordt.
Geweldig fijn door Ivo geholpen met de aanschaf van tv, soundbarset, cd-speler en een platenspeler voor mijn ouders. Nog fijner was dat ik de JBL soundbarset binnen 2 weken weer mocht omruilen voor een andere set, omdat de JBL niet aan de functies en de wensen voldeed zoals gehoopt. Deze in mogen ruilen voor de Multibeam 700, deze alle functies waarmaakt. Dankjewel Ivo, mijn ouders zijn zeer zeer blij!
Het meedenken in de winkel omdat de TV een specifieke maat maar kon zijn en dat ik de TV wegens renovatie op uitvraag een paar maanden kon opslaan was al erg prettig. Mijn grootste verrassing kwam vanmorgen toen de installateur tegen mij zei dat hij aan het adres wist, om welke kast het ging De installateur is maanden geleden hier eens geweest, geeft aan hoe iedereen betrokken is bij je als klant. Van mij mogen jullie wel meer sterren krijgen. Dank voor alles en tot ziens.
Fijne elektronica winkel met prettige medewerkers. Goede uitleg gehad van de inmiddels gekochte apparatuur.
Groot assortiment en geweldige service.. Was daar om verschillende soundbars te beluisteren. Alles werd uit de kast getrokken.. een film demo speelde, en ze bood aan om muziek af te spelen, dit was lastiger dan gedacht maar uiteindelijk gelukt, daardoor wel mijn keuze kunnen maken! Dus petje af voor de hulp!!
Geweldige winkel met goed en deskundig personeel.
Wij hebben daar al onze witgoed gekocht en dan is het allemaal goed. Tot dat er iets mis mee is of defect is, dan word je niet tot nauwelijks geholpen. Het contact met het Obbink Service Center is ook waardeloos.
Tijd geleden een H&K soundbar met draadloze sub en satellietspeakers gekocht. In de winkel uitermate vriendelijk personeel. Kennis van zaken ook zeker aanwezig. Echter na verloop van tijd begonnen de problemen met wegvallen van de draadloze verbindingen tussen soundbar en sub en sateliettspeakers. Vervolgens het servicecenter ingeschakeld. Nu ruim een maand verder nog geen oplossing. En krijg ik het gevoel dat men mijn probleem in de doofpot heeft gestopt. Verkopen is belangrijk, maar met een goede service zorg je dat klanten blijven!!
Lenovo laptop was alleen nog verkrijgbaar in de winkel. Bezorging was niet meer mogelijk. Website medewerker Robin kreeg het desondanks toch voor elkaar om hem gratis te laten bezorgen naar Zoetermeer. Binnen 24 uur na het bestelmoment al ontvangen. Ik koop nooit meer rechtstreeks bij Lenovo , voortaan gewoon bij Obbink.nl Topmedewerker die Robin!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid