facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oase

Adres: Berkelplein 4 , Valkenburg 6301 ZD, NL
Telefoonnummer: 043 601 3558
Stad: Valkenburg
Route: Berkelplein 4
Postcode: 6301 ZD



op zoek naar gerelateerd: Bruidstaart Valkenburg, Zuurvlees eten in Valkenburg, Vlaaien Valkenburg, Patisserie Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Bistro Le Bistro 278 meter Hier gegeten tijdens ons verblijf in valkenburg, helaas niet ons ding. Het personeel ...
Recensies
Wij hebben daar een kopje thee en koffie gedronken. Ik had mokka taart, zag er heerlijk uit. Het was een desillusie, kurkdroog, oud en onsmakelijk. Liet mijn partner ook een stukje proeven, vond het ook droog. Zeer onvriendelijk meisje die met haar partner en de baby in de lunchroom wonen. Zitten gezellig te kaarten in de lunchroom, ook toen wij er waren. Hij had slechte k-t kaarten, hoorde ik hem zeggen! Het meisje bedient, haar partner doet niets. Liet de baby kruipen terwijl hij wegliep! De baby ging richting de trap die naar beneden leidde!!! Goed dat de moeder het zag! Zet er vriendelijke bediening in, maak het gezelliger, gooi oude taart in de kliko en gebruik geen lunchroom als huiskamer!
Altijd als wij naar het mooie zuid-limburg gaan, stoppen we even bij deze lunchroom om een heerlijk stuk taart te eten. Dit keer ook de verrukkelijke appelbol geproefd. Het was weer een feestje!! Tot de volgende keer!
Heerlijke schnitzel fijne bediening heerlijk biertje uit de tap. Vlaai mee genomen voor thuis kers abrikoos echt heerlijk. Groet uit Amstelveen.
Altijd gezellig om met het gezin gaan te eten
Mooi plekje met schaduw en uitzicht over het plein, snel geholpen. Mooie zaak.
Wat een zeer onvriendelijke toko. Kwamen binnen met rolstoel en er werd zonder een goedemiddag ofzo direct met een grauw en sjagereinig hoofd gezegd dat we moesten uitkijken voor de kerstboom. Net of wij voor de eerste x met een rolstoel reden. Direct vetrokken.
Koffie gedronken. Sfeer en bediening waren goed.
Mooie zaak. Vriendelijke bediening. Goed eten. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.
Vriendelijk personeel, snelle bediening, veel keuze in vlaaien en taarten. Erg lekker ook!!
Je wordt gelokt met een menu van € 15,95. Ter plaatse blijkt het bijna 30 procent meer te kosten. Valse lokkertjes, dus, let op, voor dat je besteld. Kwalijke bedrijfsvoering!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid