facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OAMKB - Hans de Lange - Dronten Swifterbant

OAMKB - Hans de Lange - Dronten Swifterbant

Info

Advies-en administratiebureau in Dronten



"Ik ben Hans de Lange en ik ondersteun ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Swifterbant. Slimme ondernemers weten: Hans moet ik erbij hebben! Ik heb hart voor hardwerkende ondernemers die echt hun droom na durven jagen. Ik heb daar ontzettend veel respect voor en ik wil daar graag bij helpen. Ik zorg ervoor dat je meer inzicht en overzicht over je cijfers hebt door professionalisering en automatiseren op administratief gebied. Zo is ondernemen weer leuk! Neem dus direct contact met ons op."
Adres: Sterhyacint 3, 8255 JX Swifterbant
Telefoonnummer: 0622247296
Stad: Swifterbant
Route: Sterhyacint 3
Postcode: 8255 JX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Via deze weg wil ik mijn grote waardering uitspreken voor de dienstverlening door Hans de Lange van het OAMKB Dronten. Hans beschikt over brede kennis en ervaring, is nauwkeurig en denkt mee in het belang van zijn klant. Hij weet mij op een positieve en geduldige manier wegwijs te maken in de voor mij onbekende ingewikkelde wereld van de boekhouding en belastingen! Daarnaast motiveert hij je ook nog eens om dromen binnen je eigen bedrijf waar te maken, ik kan hem iedere ondernemer klein of groot aanraden!
Ik heb een super fijne samenwerking met Hans. Hij denkt echt met je mee. Er is wekelijks contact en hij doet echt veel moeite voor je. Zonder Hans was mijn boekhouding een zooitje. Hij helpt mij echt om er wekelijks mee bezig te zijn. De persoonlijke begeleiding om de boel op orde te krijgen en te houden is top. Alles is bij en ik kom niet meer voor verrassingen te staan. Dankjewel Hans.
Mijn ervaring met Hans / OAMKB Dronten-Swifterband is zeer goed. Hans denkt met je mee, heeft een proactieve instelling en reageert snel op vragen. Wat mij betreft een aanrader!
Betrouwbare en fijne man om mee samen te werken. Heeft hart voor zijn vak en dat merk je. Doet ook z’n best om het jou te laten begrijpen. Betrekt je overal bij. Ik raad hem iedereen aan die een goede betrouwbare boekhouder zoekt. Ik ben super tevreden!
Hier een super tevreden klant. Ontzettend blij met alle hulp en inzet van OAMKB ...Men. H. de Lange uit Swifterbant. Mij enorm geholpen bij de administratieve kant van mijn pedicurepraktijk .
Mijn ervaring met Hans is dat hij degelijk en betrouwbaar is. Mijn administratie is in veilige handen. Ook verloopt de communicatie makkelijk. Kortom een aanrader.
Fijne, eerlijke man die zijn werk zeer goed verstaat en heel erg meedenkend is. Zeer prettig om mee samen te werken.
Super tevreden en ontzettend meedenkend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid