facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OAMKB Groningen

OAMKB Groningen

Info

OAMKB Groningen. Administratiekantoor voor het financieel ontzorgen van ondernemers op het gebied van boekhouding en belastingen.

Geschiedenis

Administratiekantoor Groningen - Administratie Groningen - Administratiekantoor - Accountant - Belastingadvies Groningen - Online Administratie - Online Boekhouden - Adviseur - Yuki - Exact



"Ik ben Jolanda Spruijt en ik ben een enthousiaste administrateur met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk enthousiasme. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk vanuit ons administratiekantoor in Groningen. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze administrateurs helpt je graag verder."
Adres: Kieler Bocht 55, 9727 JA Groningen
Telefoonnummer: 0637164546
Stad: Groningen
Route: Kieler Bocht 55
Postcode: 9727 JA


Recensies
Zeer tevreden over OAMKB! We worden altijd snel en vakkundig geholpen als we vragen hebben, zelfs buiten kantoortijden. Inmiddels verzorgt OAMKB de boekhouding voor meerdere van mijn bedrijven, zou niet anders willen.
De kwalitatieve dienstverlening van OAMKB Groningen ervaren wij voor onze diverse bedrijven als zeer goed. Ze zijn proactief, accuraat en zeer prettig in de communicatie en omgang.
Oamkb Groningen helpt mijn onderneming op zeer professionele wijze met de boekhouding en andere financiële diensten. Korte lijnen, heldere communicatie, snelle reacties, scherpe inzichten, opbouwende adviezen en dat alles met een prettig persoonlijk contact.
Kort na de oprichting in 2014 van ons bedrijf zijn wij in contact gekomen met OAMKB Groningen. Wat een verademing om op deze manier te mogen werken met je accountant. Nu ,2 bedrijven verder zijn wij nog steeds erg blij en tevreden met deze samenwerking.
Heel fijn contact met Jolanda en haar collega's. Ze denken goed met je mee en bij vragen super snel reactie. Ik OAMKB Groningen bij iedereen van harte aanbevelen!
Jolanda en team zorgen dat de administratie altijd op orde is, houden me scherp, geven advies en zijn vriendelijk, snel en servicegericht. Zie dat maar eens te krijgen bij een administratiekantoor!!
fijn bedrijf: ze ontzorgen je gehele financiële administratie. De lijntjes zijn kort en ze zijn goed bereikbaar bij vragen. Wij zijn zeer tevreden en hadden ons geen betere bedrijfsadviseur en accountant kunnen wensen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor OAMKB Groningen.

Groningen financiële planner

openingstijden, locatie, vervoer. Kieler Bocht 55 groningen belastingconsulent kaart stadsplattegrond, satellietweergave. OAMKB Groningen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met OAMKB Groningen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over OAMKB Groningen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cijfers & Centen Cijfers & Centen 3 km Budgetcoach, Bespaarcoach, schulden oplossen en voorkomen, inzicht in financiën, lere...
D&U accountants en adviseurs D&U accountants en adviseurs 6 km d&u accountants en adviseurs
Administratiekantoor KleingeLuc Administratiekantoor KleingeLuc 8 km Jaren lang nooit wat van mijn administratie gesnapt, en het bedrijf die mijn administ...
Noordelijke Administratie Coöperatie U.A. Noordelijke Administratie Coöperatie U.A. 183 km Noordelijke Administratie Coöperatie U.A. is een samenwerkingsverband van administrat...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid