facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OAMKB - Arthur Hukom - Rotterdam Rijnmond Spijkenisse

OAMKB - Arthur Hukom - Rotterdam Rijnmond Spijkenisse

Info

Bedrijfsadvies en Online Administratiekantoor in Spijkenisse

Geschiedenis

Wij zijn je online administrateur, met wie je snel belt, mailt of chat als je een financiële vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk contact hebt.

Tegen een vast maandtarief (afhankelijk van de wensen) zijn wij er om de ondernemer te helpen bij het verlagen van de administratieve lasten en te adviseren bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.



"Ik ben Arthur Hukom en samen met Ronald van IJsselmuide helpen wij MKB-ondernemers vanaf ons administratiekantoren in Rotterdam. Wij bieden onze klanten het gemak van een altijd up-to-date administratie. Dit is een van de belangrijkste bouwstenen waarmee je jouw bedrijf winstgevend kunt maken. Als ervaren financieel professionals linken wij de cijfers en ondernemersdoelstellingen. Neem contact op met oamkb Rotterdam, we bespreken graag jouw ondernemersdoelstellingen!"
Adres: Hélène Swarthstraat 16, 3207 JP Spijkenisse
Telefoonnummer: 0623812337
Stad: Spijkenisse
Route: Hélène Swarthstraat 16
Postcode: 3207 JP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Octant Veiligheids- & Risicomanagement Octant Veiligheids- & Risicomanagement 4 km Sinds 3 jaar werken wij naar volle tevredenheid met Octant, ze ondersteunen ons op he...
Ultra International Ultra International 6 km Dynamic specialist of natural products for the flavor and fragrance industry.
Recensies
Een thumbs Up voor Mevr. Pascale OAMKB Rotterdam , die weet zonder enig getwijvel waar zij het over heeft, haar inzet zal laten denken dat de werkzaamheden die zij voor jouw verricht, haar eigen zijn ! Heel goed geregeld, en de vorm van communicatie is top ! Er wordt heel snel en effectief gereageerd op het nodige ! Zij is heel erg bij betrokken bij het nadenken, en zal beschermen tegen on terechte zaken ! Dit te danken aan vooral Mevr. P. Pascale, 5 sterren van mij aan Team OAMKB Rotterdam !
OAMKB Rotterdam: 5 sterren boekhouding en accountant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid