facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oakish

Oakish

Info

www.oakish.nl
Handgemaakte design accessoires en tassen uit ons mooie nederland!

Geschiedenis

Gemaakt door Joanna van der Marel



"Wil jij nu eindelijk die unieke, zelf ontworpen tas? Dan kan je die bij ons laten maken!Wil je het ambacht leerbewerken leren en je taszelf maken?Wij bieden verschillende workshops en cursussen aan."
Adres: Groeneweg 8, Hem, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Hem
Route: Groeneweg 8


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Hern Oak
Recensies
Superleuke festival tasjes workshop gehad bij Joanna! En ook heeft ze een prachtige docbag voor me gemaakt waar, met haar creativiteit, mijn lievelingstas uit ontstaan is! Hij gaat overal mee naar toe.
Ik heb samen met mijn collega’s een super gave workshop gedaan. Wat een enthousiasme en kundig advies van Joanne. Er wordt zo veel keuze in modellen en leren aangeboden dat wij dankbaar gebruik hebben gemaakt van alle tips met een prachtig en uniek resultaat. Dank je wel!
Joanna is een topper .. wat heb ik veel geleerd tijdens haar workshop ! Al mijn ideeën kwamen tot leven met hulp van Joanna en nog steeds dik tevreden met mijn festival tasje .. ik kom zeker terug voor de volgende workshop !
Al jaren was ik op zoek naar ‘de perfecte tas’. Tot ik op Oakish stuitte! Joanna heeft mijn droomtas gemaakt en ik zou er niet meer zonder kunnen. Ik ben er zo blij mee dat ze nu zelfs een tweede tas voor me aan het maken is! Vijf dikke vette sterren voor Oakish - het geld meer dan waard!
Joanna is een geweldig mens! Zeer creatief of je een workshop volgt of iets moois wil voor jezelf of als cadeau, dan moet je bij Oakish zijn deskundig, uniek en gezellig!!
Joanna is een vakmens. Met haar liefde en passie begeleid ze je door het creatief proces heen. Waardoor je tas een ontwerp is die je de rest van je leven blijft gebruiken en wilt gebruiken. Ik ben zo tevreden dat ik inmiddels een tweede tas bij haar laat maken. Dus ga je voor duurzaam, mooi en creatief neem contact met haar op !
ik heb een hele fijne ervaring gehad tijdens de workshop ik kon mijn creativiteit hier helemaal kwijt. Als ik even mijn inspiratie kwijt was kwam joanna mij goed helpen! Zeker een aanrader ;
Wat een vakvrouw!! Heb een prachtige tas van Oakish helemaal naar wens gemaakt. En daarnaast onlangs ook de workshop Festivaltasje bij haar gevolgd. Wat een gezelligheid wat dat! Zo fijn om zelf je leertjes te mogen kiezen. Aanrader!!!
Joanna heeft al haar creativitiviteit en kunde gebruikt om voor mij de perfecte docbag te maken! Ik ben superblij en tevreden met het resultaat en haar service
Super blij met mijn festivaltasje word dagelijks gebruikt. Kom zeker in 2023 bij deze talentvolle dame meer workshops doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid